Jump to content
Българският форум за музиканти

Rudess_90

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Rudess_90

  • Рожден ден 04/26/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    КопчеЛъци

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Planet Earth

Rudess_90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами отностно ритъма, ми то така си е написано.... в смисъл самият човек Виктор Чучков (който не познавам лично, ся да не ме нападнете за изказването ми) е малко отвеян, ама разбираемо.... и е писал и се е олял.... и ритъмът се губи на места щото просто неможе да се изсвири с правилният ритъм... ако имаш желание мога да ти пратя да видиш нотите... ;)
  2. Здравейте, Тук свиря аз на един фестивал и реших да си пусна видео записите от изпълнението ми.... Рахманинов - Прелюд Cis moll Петко Стайнов - Ръченица (преработката е на Виктор Чучков) Споделете мението си....
  3. Ръдес, май френд! ;)

  4. я на кво попаднах случайно...
  5. Rudess_90

    Sustain

    Да.. :curse:
  6. Rudess_90

    Sustain

    ами грам немога да разбера от къде да го сменя, :( :girl_cray2: :girl_cray2:
  7. Rudess_90

    Sustain

    няма подобни раоти, а т'ва с включването и натискането не става а пък в опътването.... немога грам да разбера... или няма... :girl_cray2:
  8. Rudess_90

    Sustain

    Здравейте на всички Ситуацията е следната, закупих си Sustain педал Ямаха... До тук добре... самоче работи на обратно, вместо като го натисна да задържа звука, той тогава спира да го задържа. Няма вълшебно копченце за превключване.... и кфо прайм ся....? :girl_cray2: :girl_cray2:
  9. еми опитай се... може пък и да успееш
  10. Хм... ми аз лично не съм съгласен, че Джордан Ръдес няма способности на композитор.... Слушал съм да не се изхвърлям но всичко що е излязло по ю-тубища и пр, всичко що може да се свали като видео уроци и клипове... и не съм запознат наистина дали всичкото наистина е негово но има и неща за които съм убеден че са негови... И като имрповизация, и като стил, и като техника и сценично поведение... няма кои да му се намаже на малкия пръст. да ме извниняват останалите колеги... но ако ми посочите 1 като него, или по-добър в техническо или общо казано почти във всяко едно отношение, през последния 1 век... Пак казвам това е лично мое мнение... А относно любими сола може да погледнете тук можеби най-известното и зрелищно солце някога...
  11. Привет от мен!!! Аз съм на 17 и съм от Казанлък...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.