Jump to content
Българският форум за музиканти

Тони Николов

Members
  • Мнения

    136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Тони Николов

  • Рожден ден 09/28/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара; Синтезатор

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/Antoan.Nikolov

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София; кв. Редута
  • Interests
    Музика и Жени!!!

Тони Николов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. На мене пък най-удобни са ми малките и супер твърди перца!!! От около 2г. свикнах с тях и само с тях си и свиря!!! Изпозвам Dunlop 3,0 mm!!!
  2. Когато си купих първата ел.китара, вече бях ходил около 2-3 год., на уроци по класическа китара!!! Всъщност, после като си продължих уроците по класическа китара при вторият му учител, при него започнах от време на време да идвам с ел.китарата, за да ми показва разни "трикове"!!! Но инак аз никога не съм ходил на уроци по ел.китара, винаги съм си ходил по класическа и съм четял ноти!!! Нвремето имаше школи по ел.китара на "Юбиса"(единствените) и от тях нещо съм прихващал, като табулатура!!! Инак ноти и слух!!!
  3. Добре дошла във форума и приятно прекарване тук. Пожелавам ти много успехи в Музиката и не само!!! P.S. Прегледах даже и аз да не съм направил някоя правописна грешка!!! УСПЕХИ
  4. Това, което видях и чух е много, ама наистина много добро изпълнение!!! Изключителен китарист!!!
  5. Тъй като и аз имам татус на Маталика, с удоволствие чух това, което си направил!!! А то е супер!!! Евала Много добро изпълнение и импрвозацията на солото ме изкефи много!!! УСПЕХ
  6. Просто ти си талант и това си личи ясно!!! Това е!!! А за парчето УСПЕХ
  7. Браво!!! Добра работа си свършил!!!
  8. Да така е, оказва влияние върху Стив Вай. И ако всички цигани (ако е такъв въобще), бяха, като Иво Папазов, щеше да е супер!!! Но тук няма значение, човекът какъв е, по етническа принадлежност. Той е невероятен музикант!!! И колкото да не обичам циганите, много от тях са невероятни таланти. Доколкото съм чувал и Бисер Рачев е такъв!!!
  9. Много е яко!!! Като направите мастеринга, пусни го, за го чуеме и така!!! Но и в този вариант е много добро!!! УСПЕХ
  10. Добре дошъл и успех във всички начинания!!!
  11. Етно - със сигурност, ама jazz не бих казал....може би етно поп би било по близко до истината на запад биха нарекли това World music...е песента си е бива В самото заглавие, ако си погледнал пише, че е етно джаз!!! По-скоро, ще се извиня, правена е, за етно джаз конкурс!!! А и не твърдя, че е точно етно джаз, само че, би трябвало да има и джаз мотиви, защото все пак е правена за етно-джаз конкурс, т.е., логично е да има и етно елементи и джаз елементи!!! Но нека да не навлизаме в подробности, парчето е хубаво и толкоз!!!
  12. Етно - със сигурност, ама jazz не бих казал....може би етно поп би било по близко до истината на запад биха нарекли това World music...е песента си е бива В самото заглавие, ако си погледнал пише, че е етно джаз!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.