Jump to content
Българският форум за музиканти

TrumpetNick

Members
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About TrumpetNick

 • Rank
  Николай Илиев - тромпет и тромбон
 • Birthday 07/18/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  Тромпет & Тромбон

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wix.com/nikolayiliev/nikolay-iliev
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  nikolayiliev2004
 • Skype
  NickNoRisk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Razgrad, Bulgaria
 • Interests
  Музика, Музикални инструменти, интернет, композиция

Recent Profile Visitors

1,995 profile views
 1. Здравейте съфорумци, ентусиасти и фенове, По принцип съм класически музикант, но то известно време се занимавам и с джаз и импровизация...затова превърнах страницата си във Фейса в един вид блог относно собствените си открития...той е основно на английски, затова ако някой имам нужда от превод да пита :-) ето и няколко линка.... Страницата ми във Фейса Преминаване към импровизационно мислене (английски) Джаз лексика (мелодични шаблони)
 2. И аматьорите ли почнаха да свирят с подложки? не е на добре таз работа...сори за офтопика.
 3. Тромпетист посвирващ и на тромбон търси подходяща група в района между Варна и Русе. За предпочитане професионална група или проект. Желани стилове: Джаз, функции, латино, поп, соул и всякакви комбинации между изброените. https://www.youtube.com/channel/UCdoloYWVd9RSY0PccUSN7rQ За повече инфо : На лични.
 4. това само партитури ли са, или има и щимове?
 5. За тези които следят редките ми постове - поради това, че отдавна вече не се занимавам с рекламата и продажбата на музикални инструменти и в частност тези на Schagerl си смених името на TrumpetNick с помощта на Musicman.
 6. за пореден път.... http://bnr.bg/post/100816601/bad_link-i-baletistite-ot-rusenskata-opera-bez-honorari-sled-predkoledno-turne
 7. След близо 5 месеца прекарани в БГ виждам, че в БГ от 2009, когато бях уволнен няма особено голяма разлика/развитие. Гледам по телевизията, Софийска филхармония, 15 души протестират срещу това, за което са протестирали други 15 от същата филхармония. През това време разни чиновници си правят игрите без проблем, понеже музикантите не могат да решат какво искат. В оркестъра, където работех преди 8 години една част от музикантите направили профсъюз, останалите направили контра-профсъюз начело с "любимия" си директор Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко За да отговоря на въпросите, аз бях по-скоро съкратен, защото съм бил назначен без конкурс. След това беше назначен конкурс, на който не бях допуснат и на който беше избран единствения друг кандидат. Впоследствие изпратих запитване до заместник министъра по това време как може да бъда съкратен/уволнен за това, че съм назначен без конкурс от човек назначен без конкурс. Беше ми отговорено че имало конкурс по времето когато все още бях на работа. На ответния ми въпрос към министерството защо ми се дава неверна информация (аз като 1ви тромпетист по това време бих бил задължен да присъствам на конкурса за директор, ако е имало такъв) не беше даден отговор, Това всичко стана след като бях "помолен" да си подам молба за напускане... В общо линии такава е цялата история.
 8. TrumpetNick

  Завръщане

  може и нещо да се случва в София, но не виждам провинцията да се е променила към по-добро...по скоро обратното.
 9. Да, намерих хора, с които мога да работя и се уважаваме, но да, не в БГ. Въпреки това са българи...значи може...
 10. Здравейте съфорумци, Отдавна не съм влизал тук... За тези, които се интересуват, вече не се занимавам с продажба на духови инструменти. И така, дадоха ми почивка (макар и принудителна) от работата ми в чужбина, може би до Коледа :-)
 11. колега, какви са тия "мартин-тромпети"? Пробвай http://trumpetclub.ru/
 12. Не темата, а форума. Общината имаше два форума, и двата са спряни - сами си вадете изводи за свободата на словото....
 13. Аз съм дипломиран преподавател и изпълнител, ако някой в района на Сл. Бряг през горепосочения период иска уроци по гореизброените инструменти (тромпет, валдхорна, баритон и туба) - да пише. Първия урок е безплатен. За предпочитане е терена да бъде подсигурен от ученика. Цената и честотата на уроците са обект на преговаряне.
 14. Ето още няколко странни инструменти : 1. контрабас валдхорна (изпълнителя не е толкова добър като на предишното видео, или поне не го показва). От личната колекция на световно известния тубист, Роджър Бобо: 2. Субконтрабас блок-флейта - 3. Суб-контрабас флейта, с която Щефан Келер се справя доста добре: 4. Контрабас сарузофон, с който не бих казал, че изпълнителя се справя много добре за сравнение: Давид Герие, известен френски тромпетист и валдхорнист, чийто умения на един друг странен инструмент, наречен офиклеид, са доста впечатляващи - Мисля, че той използва мундщук на валдхорна или нещо подобно.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.