Jump to content
Българският форум за музиканти

mybata

Members
  • Мнения

    175
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани, китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    софия

mybata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте отново.Тъй като в момента не съм си в България и проекта е в застой, и ми остават само вапроси да задавам .Та искам да попитам в София от къде мога да си взема бридж за китарата нещо подобна на това http://chasesraceplace.com/bs3b.jpg. Или пък хората които са живали в Кипар ако знаят тука място от където да си взема ще съм много благодарен.Мерси предварително. Поздрави,Иво.
  2. земи си има по разните електронни магазини говорители по 10-20 вата за по 5 ,6 лева.спокойно можеш някои по готин усилвател да направиш без да се притесняваш от гърмеж
  3. Извинявам се за грешната информация.Талпата е подарък.И толкос ми се счу че струва, не съм сигорен.Но да не пълним темата с глупости,каквато е талпата такава. За колегата който ми поиска снимка утре ще метна една тъй като фотоапарата не ми работи,а с уеб камера става кофти снимка.
  4. Под масивно имам в предвид доста дежко и да наистина са слепвани но доста добре и финно .Това за мене няма значение. За колегата Wanted по късно при вечер ще метна снимка от от близо.
  5. Не. спецялно ми я ореди приятел.Но наистина е адски масивна.малко чворове има на места но е идеална. Цената 140. до колкото знам.Мястото не знам от къде е.
  6. Здр реших се и аз да си направя китара. За момента етапа е такъв: една доста масивна талпа. Tалпата е доста масивна. Размерите и са 80см на 50 см на 5,5 см Дървесината е Явор. Май ще почупя няколко зегета докато изрежа формата. Очаквайте продължение.
  7. трябват ми за едно самоделно електронно (барабанско) сетче.цена до колкото знам над 2 лева не достигат пиезо зумерите. L.K. мерси за инфото.
  8. Здавейте колеги.Искам да ви попитам дали някой знае в София магазини където да продават пиезо зумери (пластини). Освен в магазин радимекс(тъй като там свършиха).Мерси предварително,
  9. аз ползвам тригери за касите
  10. Баса е много як.Ама ми е чудно ако си на сцена и се звъртиш май публиката ще трябва да заляга
  11. Абе с 2 каси си е каде по готино и удобно от колкото с кардан. Моя съвет ако свириш екстремна музика си земи тригери за касите.
  12. Ако са еднакви по размери, просто си земи еднакви кожи и за 2те каси
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.