Jump to content
Българският форум за музиканти

HeLL^AnGeL

новаци
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно HeLL^AnGeL

  • Рожден ден 07/20/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    vokal

Contact Methods

  • AIM
    bobsssi
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

HeLL^AnGeL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. http://free.bol.bg/reanimator/MIDI/Midi/ Тук има много инструменталиииииии
  2. Аз лично не можах да повярвам, че това е моят глас мислех си го различен, ама с годините свикваш
  3. Напълно съм съгласна с Ивелин. Успех
  4. HeLL^AnGeL

    Хвалба

    Успех Аз като за първи път кака на някой бих те посъветвала наистина не се отказвай. Повечето твои приятели в момента 100% им е мерак да ходят по кафетата и по купончетата, но ако искаш да се занимаваш с музика и подходиш сериозно ще имаш наистина по- приятни занимания от ходенето от едно кафи в друго. Айде и да пишеш какво е станало на прослушването. А и между другото ако се интересуваш от Хорово пеене мога да ти препоръчам едно страхотна място Български славей. Те правят прослушвания в момента и диригентката е страшно добра аз пея в два от трите състава, с които се занимава и наистина ти препоръчвам да се пробваш . Ако искаш пиши ЛС
  5. em shtot poluchih dostatuchno mneniq aide shte pusna pak po natam
  6. Мерси на всички! Научих се да вярвам повече в себе си! Сега остава да работя още по -упорито
  7. На мен целта ми не е да имам солова кариера Просто пея от 3 годишна и музиката значи много за мен!!! Точно затова имам желание да пея в Христина Морфова и в Аве Музика. Колкото до фалшивото пеене...след като съм минала прослушванито значи няма повод за съмнение...и едва ли състави като тези двата биха допуснали хора, които не могат да пеят...Не съм перфектна, защото все пак съм на 17 и гласа ми още се изгражда. И Ивелине ще ти кажа само едно като пишеш отговор на някоя тема ЧЕТИ ВЪПРОСА и без да си запознат със съставите недей да говориш къде какво може да се научи!!!
  8. Съгласна съм с теб. А относно Христина Морфова, радвам се че съм там и се надявам да науча много и да покажа своите възможности П.П : А за Аве Музика просто няма как да не дойда...след като гледах вашите изпълнения!!!
  9. HeLL^AnGeL

    ФУКНЯ

    Мерсиииии многоооо
  10. HeLL^AnGeL

    ФУКНЯ

    Тооо време е и аз да се похваля с нещо хаха ама няма да е с техника, а с нещо което много се надявах да стане, а именно да ме приемат в хора Христина Морфова. Това вече е факт. Сега вече ме чака яко учене на песни, но според мен това си струва. Нямам идея, защо ви пиша това, но смятам , че всеки един от вас разбира повода за моята радост и понеже моите приятели не са музиканти имах нужда да го споделя с вас
  11. HeLL^AnGeL

    Какво мислите?

    Продължавай в същия дух.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.