Jump to content
Българският форум за музиканти

black_skull

Members
  • Мнения

    111
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

black_skull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Китарата ми е Washburn X12 със заводските адаптери... Мисля да сменям бриджа с EMG 81. Понеже го зех от форума към него не вървят потенциометри(всъщност не знам дали ако си го бях зел нов щеше да има). Мился да вържа само потенциометъра за волюм и всичко друго да седи за красота. Къде мога да намеря 25 килоома логаритмичен? В Комет изобщо нямаха, а в Конрада мога да си поръчам по каталог, но трябва да го чакам маса време и струва 10 кинта някъде. Други варианти няма ли? (:
  2. Стъпало 2x200 вата достатъчно ли е за репетиционна в гараж? барабани - акустични бас - fender rumble 100 китара - randall rh150g3 4x12 oversized китара - fender fm100h 4x12 Свирим метъл Е как мислите? (:
  3. black_skull

    Korpiklaani - Vodka

    Няма да е зле акордеона да свири само мелодията... с по една нота. Че тия мажорни акорди нещо не пасват как тряа. Също така на места личи къде си спирал записа и си продължавал оттам... И е хубаво след пикслайдовете да не прекъсваш ами направо да забиваш следващия риф или квото идва наред... (:
  4. значи явно съм изпуснал малко куплет... (:
  5. black_skull

    Kontakt 4 или 3.

    Всъщност ми трябват библиотеките. Та от къде да ги намеря? Независимо за 3 или за 2... (:
  6. Ако искаш дай само вокалния трак да го вържа с микса... И мисля че вокалите влизаха на частта дето почва на 0:57... (:
  7. Индия е мойта... Иначе съм сигурен, че при JS30 грифовете са едни и същи независимо от формата на тялото... Виж имам китайски уошбърн който съм го експлоатирал доста повече и доста по-неправилно, но се държи и няма проблеми. При него пък нъта на тръс рода е между грифа и нек адаптера, обаче колкото и да го въртя нищо не се случва... Не ме посъветвахте за лютиер който може да помогне... Също ме интересува порядък на парите които би ми взел... (:
  8. Китарата е JS30KV без тремоло. Самият гриф се вдлъбва към 12 прагче, или по-скоро се подига към първо и 24то. Ето снимка -> http://img30.imageshack.us/img30/7549/p1230180.jpg С лошо качество е но се вижда.(долата стрелкичка сочи към струните, а горната към грифа). Проблемите произтичащи от това са много голям екшън по средата(че и като цяло). Като дигна бенд на 15то прагче струната се опира в по-горните и заглъхва. Много лоша интонация. Като свалих струните се поизправи малко, но пак е леко крив. И така как се решава този проблем? Ако може да ме посъветвате за лютиер... (:
  9. Ако има навити да запишат крещящи/чисти мъжки и/или чисти женски да пишат на скайп black_skull43 Аз не мога да пея по никъв начин, така че имате поле за изява. (записа е в Ре така че няма да се налага да се напрягате много) Всъщност ако има мераклия един бас може да удари. (:
  10. Ами казвай какво по-конкретно има... за това съм го пуснал, не за да си чешам самочувствието... Виж бас не съм записвал защото не разполагам с такъв, пък "синтетичен" не искам да слагам... (:
  11. Парчето като е на Металика, аранжимента ако не е мой, то нищо мое нямаше да остане... (:
  12. black_skull

    Nothing Else Matters

    http://www.4shared.com/file/197054989/e020...se_matters.html Enjoy... Критики и коментари са добре дошли. (:
  13. black_skull

    Cubase/Nuendo

    аз до ся така го правех... писах си миди... просто се чудех не може ли да стане с вградения метроном. явно така ше си остане (:
  14. black_skull

    Cubase/Nuendo

    Искам да си сетна така метронома в кюбейс че да цъка ритмично на 7/8 или 11/8 или като цяло всякакъв неравноделен. В монета просто удря седем бийта в такта като първия е по-силен. Искам така да го настроя че да удря на първия, третия и петия само, като пак първия да е по-силен. Респективно същото упражнение в 11/8 с удължено 3то време. (:
  15. Имам такъв проблем в репетиционната. Вградения тунер на ампа(behringer) дава по-висок тон от този на компютъра(guitar rig). Като настройвам по него китарата и клавира са заедно, а с този от усилвателя се разминават. => PCто е по-точно. Предполагам е от темературата защото лятото кат беше топло си беше добре. (:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.