Jump to content
Българският форум за музиканти

BLADE

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BLADE

  • Рожден ден 11/23/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

BLADE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, търся табовете на 2 български песни, но не намирам никъде. Песните са Свято и Не спя и двете са на P.I.F. Благодаря предварително!
  2. Едва ли ще успея аз сам да оправя.В това отношение съм с 2 леви ръце Но ако може да ми кажете номера на добър и евтин лютиер в София няма да е лошо.И също така да попитам тъй като свиря на китара за лява ръка ще има проблем да обърна струните на тази китара?
  3. Здравейте, бих искал да ви помоля за помощ.Преди време изкопах старата киотара на дядо ми.Тя е руска 7 струнна преправена на 6 струнна но в доста лошо състояние;Не ме бива в обясняването за това ето снимки Въпроса ми е дали може да се спас китарата защото все пак ми е спомен или да си я оставя само за украса и да си купя нова?
  4. И аз свиря на left hand китара но не съм левичар! просто така ми е по-удобно.Важното е как ти е удобно.ПРедлагам ти да пробваш да се чуствап с нормална китара и как с left hand китара и която ти е по-удобна нея да си вземеш.Но ако ще свириш на китара за левичари има малък проблем, че не на всякъде има такива китара.
  5. Ами аз включвм китарата към тунера но тунера не се включва пише, че това дето е като педал трябвало да се натисне и тунера тръгвал но не става при мен.
  6. Днес получих ето този тунер BEHRINGER Chromatic Tuner TU100 Четох упътването но очевидно с всеки изминал ден деградирам тотално просто немога да разбера как да го ползвам.Тези "In" и "Out" нещо не ги схващам.Ясно In включвам към китарата ама out към усилвателя ли да включа?А и аз имам само 1 кабел.Моля ви някой който знае да ми обясни.
  7. В момента не мога да снимам повредите.Но сега като гледам очевидно съм се опитал да навия ръзката до край в китарата( ебати идиота съм) и даже толкова съм въртял, че останалата част на болта която е вътре се показва леко от другата страна.А върху ръчката съм направил допълнителна резба. А да питам тъй като скъсах и струна може ли да сменя само скъсаната струна или ще трябва всичките да ги сменям?
  8. Първо искам да се извиня ако има друга тема с такъв въпрос но просто не намерих. Та имам си първата електрическа китара от 2 дни.Но снощи някак си(незнам как точно но бях пян и не помня много добре )Се случиха 2 много лоши неща: 1-во скъса ми се 1 струна но нея ще сменя 2-ро счупи ми се ръчката за отпускане на струните и долната част с винта остана завинтено в китарата. Въпроса ми е:Дали ще може да се смени без да се сменя цялата машинка дето държи струните или ако го занеса на поправка ще ми го оправят и колко горе-долу ще струва?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.