Jump to content
Българският форум за музиканти

Metalix

Members
  • Мнения

    199
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Metalix

  1. ЕВАЛА БРАТЕ! Т'ва нещо ме измъчва бая време. Кажи ми откъде си, ако си близо направо се разбираме да пием в някоя кръчма, ако пък не - ще ти пратя една по Еконт за моя сметка
  2. http://vbox7.com/play:523531e4&al=1&vid=2149032 след 0:44 и Ако някой ми каже кой от кого е откраднал го черпя бира!
  3. ^ГолЕм камион, жалко че трябваше да се разделя с моя...
  4. Metalix

    Master of puppets

    МАСТОР! МАСТОР! Те такива като теб ме вдъхновяват. Какви бяха тия съчинения на басиста на първото соло?
  5. Много весело, направо се усеща атмосферата, евала! Само не разбрах кой е втория вокал - барабаниста ли?
  6. Metalix

    Левичари

    Броят ли се китаристи левичари, свирещи с десни китари? Ако да - бройте ме и мен.
  7. Пробвай с различни кабели, ако няма разлика - явно е от китарата проблема.
  8. Здравейте метУли Оня ден изпълнихме на живо една авторска песен, казва се Обречен и може да гледате клипа от тук. Извинете предварително за свиренето и качеството на клипа и звука, ама само толкова си можем. Не забравяйте да гледате и други клипове на наши кавърски песни. Приемат се всякакви видове критики. П.С. Дайте едно приятелство в Майспеса ни, всякакъв вид подкрепа е добре дошла!
  9. Втора китара можеш да включиш в CD/Line in input-a, само че ще звучи само чиста китара, освен ако нямаш някакъв ефект. Имам по-голямата версия на този модел и мисля, че си заслужава! Взимай го без да му мислиш много.
  10. Здравейте метъли! Нашата група свири на пролетния концерт в Гео Милев (киното в Пловдив), който се състоя вчера и реших споделя с вас записаното. BTW, на 2 месеца сме и е нормално, че сме се объркали някои части от втората песен, но се надявам да ни простите. Тук можете да видите клипа Майспейс Благодарим на всички, които дойдоха да ни подкрепят!
  11. Ако не се откажеш на втората седмица, ще те похваля. Най-добре почни нещо по-лекичко.
  12. Аз на акустичната си направих точици отстрани на грифа с химикал (евтина акустина, дишайте спокойно ), така нито се вижда, нито е грозно.
  13. И аз съм ЗА пръстчетата... Даже ако искаш пробвай с другата ръка, по-яко е.
  14. И аз щях да си взимам подобно, ама не успях.. Честито иначе.
  15. Брат ми, то и аз съм левичар, ама като нямаше пари за лява китара се наложи да се науча на десничарска! Иначе добре дошъл!
  16. И аз имах същия проблем. Реших го като си купих вентилатор за през лятото и печка тип "чудо" за през зимата.
  17. Влез и разгледай този сайт. Там ги има акордите на всички известни български песни. Дори е показано как да хванеш акорд, ако примерно не го знаеш по наименование.
  18. Metalix

    Metallica-acoustic Cover

    Харесва ми! Поне аз когато бях на 13 не можех да свиря така. Има там няколко обикновени грешки, не я свири в оригинал, ама голяма работа, нали за това се казва кавър, Много е ритмичен, музикален, има хляб у рапъра. бре, ако всички рапъри бяха скрити рокери..
  19. Metalix

    Избор на тунер

    Аз съм с Korg GT-3 и да ти кажа, не съм особено доволен, ама пак по-добре от колкото нищо. Ползвам тюнер на компа, защото става по-бързо, а Корта го изполвам когато ида някъде с китарата.
  20. Това с котката ме разби.
  21. Metalix

    The Composer

    Реших да споделя с вас една кратка анимацийка. ... Бях също решил да напиша още няколко реда какво ме е накарало да се замисля, след като я видях, но съм сигурен, че ще ми схванете идеята, за това реших да остана без коментар от моя страна. Надявам се, да ви хареса.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.