Jump to content
Българският форум за музиканти

martinkfreeman

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

martinkfreeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://showdown.musicnation.com/overview ^
  2. ^ Това за Металика наистина е вярно - не знам как никой не е забелязал "малката" прилика между Enter Sandman и Get Stoned (Stone). Children Of Bodom - In The Shadows (Darkthrone - Transilvanian Hunger) И черешката на тортата - чуйте първият албум на Candlemass. После сравнете с Ахат...
  3. Поради сексуално незадоволение се задоволяват с по-низко човешко удоволствие - да рушиш.
  4. На тази китара с това тремоло проблемът не може да се премахне. Само ръчката може да се махне и е желателно .
  5. Както стоят нещата засега в България - най-добрата рекламна стратегия е клипът да е изваден от някое лесбийско порно. Иска ми се да кажа, че се майтапя. И да се намери креативна група, в зависимост от жанра, колко човека ще успее събере на един концерт? (за продажба на албуми няма смисъл да говоря) 1000, при положение че се е търкаляла няколко години в ъндърграунд обществата... По лични наблюдения страната ни е в огромно информационно затъмнение относно музиката, както и изпълнена с предубедени и стереотипизиращи хора - но това е само част от бизнеса - неверниците на клада и обществена хула. Май се отклонявам от темата, но идеята ми е, фините, че няма кой да инвестира - няма и защо да се инвестира.
  6. А мъжете във Финландия говорят: -VITTU! PERKELE! VITTU! SAATANA! @NewClear*Fear, метъл песен на български - от едната страна са песните на Ахат и подобни, от друга - Кровуел. И ако първото не се вписва в представата за "метъл", второто определено го прави. Повечето от нас са с предубедености към дадени езици и "звучат еди-как-си", затова не можем да открием красотата и възможностите им.
  7. Намираш си друго вдъхновение, или го чакаш... Огледай се наоколо, няма как да не намериш нещо да те вдъхнови, пък ако ще и за химическият състав на въздуха да пишеш - важното е да има вдъхновение .
  8. A5 - на пета позиция, open strings f0h n00bs . G (330023) - да проверя в строй ли съм. Dmin (гамата) - когато навън е студено и не нося ръкавици.
  9. ^ "Личният стил се образува като вземеш стиловете на тези, които харесваш, и ги събереш заедно." --- Видеоуроците са полезни, но без свирене нищо не става. Някои могат да ти спестят време, което ще изгубиш в преоткриване на колелото, но накрая пак се връщаш на свиренето. => Practice, practice, practiRe.
  10. http://youtube.com/watch?v=cNAMRoI0zSM - Нямат грешка на живо - Най-добрата версия на песента - Louder than everybody elsehttp://youtube.com/watch?v=K8Ni2NOcou0 ...
  11. Тази вечер ти си хубава, виждам те че си без брада... Без брада... ЖИЛЕТ! А дъхът догодила си го май на крака... на крака... Тралалалалалала, тралалалалала... За същите народни изпълнители ли говорим .
  12. До колкото знам горе-долу половината албум (може и по-малко) е записан с телекастър (Tokai Telecaster?) и въобще не звучи зле... Друг е въпроса че в меса буги каквото и да ръгнеш няма да звучи зле :] .
  13. Judas Priest - Innovation - 46 Playing Ability - 65 Black Sabbath - Innovation 62 Това е вече обидно... (and is considered a crime). Съдиите да влязат в един Айрън Мейдън.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.