Jump to content
Българският форум за музиканти

Mandalay

Members
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mandalay

 • Rank
  homo ludens
 • Birthday 07/27/1986

Previous Fields

 • Инструмент
  Вокал, Китара

Contact Methods

 • AIM
  man-dalai
 • Website URL
  http://myspace.com/manndalay
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. Mandalay

  Вокален Педагог

  Имаш хубав глас, пееш доста вярно. Keep on Dreaming!
 2. Разбрах, че този вид дърво - Пауловния, се използва за десетки неща, като едно от тях е и изработката на музикални инструменти. Някой дали е пробвал такъв инструмент, дали ще се намери лютиер-експериментатор, който би пробвал да направи. Само пускам тема за размисъл, не обмислям да поръчвам такъв. Поне за сега Инфо!
 3. Mandalay

  Спешна нужда от помощ

  Кармолин - бомбони и разтвор, върши много добра работа. Продава се в аптеките, не е скъп, на билкова основа. Но за два дни - не се надявай на чудеса! Най-добре е наистина да не пееш.
 4. Mandalay

  Вокалните процесори

  Ебаси, и аз не съм ползвал, пък ми стана интересно... споделяйте, съфорумци!
 5. Даааа! Страхотно представление! Вальо Ганев е един от най-големите в момента, а и не само... Препоръчвам силно на всички да гледат това представление!
 6. Mandalay

  Shure Pg58

  Наистина съвсем любителски микрофон, но пък мога да кажа от най-добрите любителски. Зависи записа за какво е предназначен.
 7. Mandalay

  Pro.feel - Мога Дори

  Знаем Благодаря ви за отделеното време. @BlueZone - Търсено е звучене напомнящо рагатон, т.е. това, което ти прави впечатление е желан от нас (мен по-точно) (д)ефект.
 8. ЦЪК Надявам се да отделите малко от времето си, за да чуете новата ни песен и да споделите мнението си с нас.
 9. Mandalay

  They Way You Make Me Feel

  Много големи поздравления! Справяш се отлично и то не за 15 годишна. Дори не ми се мисли колко още можеш да се развиеш, не позволявай на нищо и на никой да те отклони от пеенето! Ще следя на следващия "Айдъл" за теб
 10. Mandalay

  Rock In Rila !

  Мястото няма нищо общо с Рилския манастир. Ако искаш, вземи си хладилната чанта, напълни си я в някой магазин Самоков или Бели Искър и си готов. Миналата година бирата беше 2лв, ако не се лъжа, но за тази гаранции не мога да дам. Пътя е ок, стига се спокойно, все пак е място където доста софийски богаташи имат вили, трябва да си стигат с "гъзарските" колички до тях. Има място за палатки. Абе приятно място е Препоръчвам го!
 11. Mandalay

  Mеталика ЕООД

  Странно защо от група Тото не са набарали българския спортен тотализатор - ТОТО... Не съм с юридическо образование, но ми се струва, че когато съвпадението на имена е в различни индустрии, то няма законово основание едната страна да съди другата. Нека някой, който е наясно да се произнесе А музиката и строителството май са различни индустрии... все още.
 12. Mandalay

  Проблем с Вокали

  Въпросът ти е по-скоро за раздел звукозапис, там сигурно ще се намери кой да ти даде съвет, тук можем да помогнем ако имаш проблеми с начина на изпяване
 13. Mandalay

  Вицове за музиканти!

  Сетих се за една история покрай последния пост... Седи си пуякът под едно дърво и го гледа със замечтан и изпълнен с тъга поглед. Покрай него минал волът, станало му чудно какво прави пуякът, та го попитал. Пуякът отговорил, че много иска да полети до най-високия клон на дървото. Тогава волът го посъветвал да яде от ла*ната му, защото са много енергийни. Почудил се пуякът, пък решил че няма какво да губи и си похапнал. Опитал след това и о, чудо, стигнал до най-долния клон, нещо немислимо дотогава. На следващия ден експериментът бил повторен, пуякът пак ял от волските ла*на, след което стигнал до средата. И както може би се досещате, след едноседмична ла*няна диета, целта била постигната. Пуякът се озовал на върха на дървото. Там го видял фермерът и с един изстрел го свалил обратно, но това е друга история... Та, какъв е изводът? Ако искаш да си на върха, ще трябва да ядеш ла*на!
 14. Винаги ми се е струвало, че пее Наско БТРски...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.