Jump to content
Българският форум за музиканти

ceco milanov

Members
  • Мнения

    140
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ceco milanov

  • Рожден ден 10/11/1989

Contact Methods

  • AIM
    wiggery

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

ceco milanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ^много добре изглежда, преполагам, че и така свири честита да ти е и със здраве да си свириш на нея!
  2. Според мен това, че момчето има голям мерак да свири на електрическа китара е напълно разбираемо. Като получи електрическа и като се нарадва на шума, ще почне да търси акустичната - има си чар просто Всичко с времето си са казали хората.
  3. ceco milanov

    Guitar Effects

    Абе незнам кой, колко разбира, но само Евтим се хвана да обясни като хората. Повече такива постове и по- малко празни приказки ако има, темата ще си е много ясна и разбрана.
  4. Аз свиря когато ми скимне. Предимно вечер защото тогава ми остава свободно време. За продължителност не знам. Като почна да бъркам и да не ми се получават нещата спирам на момента.
  5. ceco milanov

    Thomann.de

    Зависи къде сте си правили визите. Преди 1 месец исках да си платя абонамент (в долари) за един сайт с дебитна карта visa electron от ОББ, но ми казваха, че трансакцията не може бъде осъществена. Питах във банката дали е възможно да платя и те ми казаха, че картата ми е левова и могло те да си изтеглят долари стига да има достатъчно пари в каратата. Проблема не беше в парите- имаше си. Направих си дебитна карта (visa electron) в ЦКБ, която да се захранва с долари и евро и от въпросния сайт ми приеха парите. Ядосах се на ОББ защото като правих картата сложиш отметка, че искам да се захранва с левове и долари, а когато исках да вкарам долари ми казават, че картата ми е левова. Просто служителките не бяха компетентни.
  6. На снимките където си слагал прагчетата видях само обикновенни чукове. С тях ли си набивал позициите?
  7. Хвърли едно око и на тоя модел - Тъпото е, че и нея няма къде да я пробваш. Не съм ходил, а и нямам много време напоследък, но ще отида до РФ да питам дали следващия път като вкарват V100 може да вкарат и една такава да я видим, да я чуем, пък ако ми хареса бих я взел
  8. За да ги продават без кутийките значи са взели сетове с по няколко комплектва вътре (за по евтино), тук разопаковат кутийките и продават комплектите поотделно- на цена: 10лв. (каквато е по принцип) Тва не е ли гявощина? Не е корентно спрямо купувача според мен. Разбира се. Но нали знаеш, че като си купил един път и си останал доволен после пак си купуваш
  9. Аз си взех преди известно време сет с 3 комплекта струни D'addario от RF за 25лв. Използвах 2 комплекта вече и струните са си перфектни. Следващия път като хода ако имат пак бих си взел. Но щом в Динакорд ги продават само в пликчета без кутииката значи найстина се прават на "гяволи" Да пробутваш залежала стока и да се държиш арогантно с клиентите не е особенно доходоносно за магазин.
  10. ceco milanov

    Vintage

    А в Софийския Rising Froce, някой мяркал ли е този модел - Vintage VRS100 ? Гледам, че хубави коментари са оставили хората в harmony-central.
  11. Значи има 2 опции
  12. Да, под широк имах предвид разстоянитето между 1-ва и 6-та струна. Незнаех, че има разлика и в дебелината назад. Ще го имам впредвид занапред За Epiphone доколкото си спомням от това, което съм чел във форума имат магазин в Солун (Гръция). Ако имаш парите и найстина си решил може да отидеш с рейс. Двупосочния билет е от порядъка на 80-90лв, но поне ще пипнеш преди да вземеш
  13. И аз имам същия проблем. На китарата на която се уча в момента е с тънък гриф и понякога виждам голям зор. Като трябва да свира нещо от сорта на - Metallica - One едната струна много често я заглушавам. И при акордите е същата работа, а и сега лятото като ми се подуят пръстите е особенно гадно. Като реша да си купувам нова китара определено ще гледам да е с по- широк гриф.
  14. Това няма ли го на нормален аудио запис, че от ютюба ми е кофти? Има песен - Animate Inanimate, но звучи по различно от клипчето в youtube. Всъщност това клипче е от ДВД с уроци на Петручи. Ако имаш интерес към песента пиши ми ЛС да ти я прата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.