Jump to content
Българският форум за музиканти

vurbito

Members
  • Мнения

    316
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас и Соло метли главно

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

vurbito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Опит за копиране на Dingwall по мое мнение
  2. Здравейте! Търся водоразтворим бял байц, до сега google не помага много. Моля да споделите, ако знаете от къде в България може да се поръча. Байца е за боядисване на тяло и гриф на китара. Ще се довършва с т.нар "tung oil".
  3. vurbito

    Да хвана ли баса?

    ДА! (хващай го, пък каквото стане)
  4. vurbito

    Rickenbacker 4-string

    Рик копията от ариите точно са bolt on Т.е или е греко или нямам идея. Адаптерите са убийствени, ама потовете и ключето акат яко
  5. vurbito

    Rickenbacker 4-string

    +1 На капака на родовете пише "Rikenbaker" Тези дни ще си направя нов от дърво и го пращам
  6. vurbito

    Rickenbacker 4-string

    Щот го зех аз В най-скоро време заминава при Bass Traffic за малък ремонт и после при Nikifena, че електрониката нещо се е*ава.
  7. Активните адаптери няма да ти свършат работа в случая. Не могат да се делят(поне EMG и Seymour Duncan Blackouts) и няма да имаш 5 позиционната конфигурация. Една възможна конфигурация е тази, която тъпчат в Dean Razorback китарите. SD SH13 Dimebucker (bridge) & DiMarzio Super Distortion (neck). С един приятел като свирихме по едно време на неговата китара имаше Dimebucker и фабричен адаптер на Dean и звучеше убийствено. Един Super Distortion би звучал (поне според мен) в пъти по-добре. Dimebucker в Bridge позиция на RG350EX Dimebucker & Super D. върху Dean Razorback. Китарата е от махагон и е с Set neck конструкция. (и мацката не е за изпускане ) Накрая и на първо място : свиренето има по-голям ефект върху тона от оборудването или поне се изравняват Друга възможна комбинация е активни SD Live Wires (Dave Mustaine), но ще трябва да минеш на 3 позиционен превключвател. Seymour Duncan имат и други интересни адаптери ( '59 например) Ако не ги чуеш всичките с подобна на твоята китара и твоето свирене може да има изненада (по-вероятно приятна ) Поздрави!
  8. vurbito

    Фукня

    От къде и как ги купи Нещо ме засърбяха пръстите за един 6 струнен.
  9. @Mephistofel Скоро ще поръчвам струнник и ключове от Hipshot, ако искаш може да направим партия и да делнем доставката. п.п Ако сменяш оригиналните капачки на потовете с нови съм пръв клиент
  10. MDM : Чакаме потвърждение от колегите И да, ако имаш акустичен инструмент (какъвто и да е) го носи На 5ти се прибирам в Пловдив и от тогава съм на линия С мен би трябвало да дойде един колега от Варна. Поздрави!
  11. Как сте за 20:00 на паметника на Левски в началото на Бунарджика на 9ти? п.с ако можете носете кухарки
  12. За китара е достатъчно, и в много случаи по-добре да има Set Neck
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.