Jump to content
Българският форум за музиканти

Huk40

Members
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Huk40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ако е удачно нека някой модератор да премести темата в "Клавишни"
  2. Здравейте, От известно време свиря на пиано. Търся учител в София, който не работи по стандартни класически схеми, в които преподава еднакво на всичките си ученици. Искам някой, с индивидуално отношение към всеки, който да ме научи как да опозная инструмента и да мога да го използвам пълноценно. На 20 години съм. Свири ми се джаз, блус, може би поп. Имам познанията от ''Елементарна теория на музиката'' (септакорди,sus акорди, скали, елементарна хармония). Искам да импровизирам и да се науча на импровизация.
  3. Става въпрос за електрическо пиано Yamaha.Искам да попитам за магазини в България и Англия ,освен Динакорд.
  4. Няма оправия,просто микрофона си е такъв.Този проблем не го имаш само ти.
  5. Не се отнасям никак.Трябваше да кръстя темата някак и я кръстих с първото изречение ,което ми дойде на ум , и което описваше въпроса ми.Знам ,че е смешно да наричам студио 1 микрофон и 1 саунд карта.Мисълта ми беше - искам нещо евтино,с което мога да запиша гласа си що годе като хората.
  6. Виж какво, не съм те ангажирал нито да следиш темата,нито да отговаряш,а още повече да я анализираш.Толкова пари имам,това искам и за него питам.Аз си правя сметка мога ли да отделям или не,третирано ли ми е акустически помещението или не и т.н.Попринцип ParniValjak винаги съм ценял твоето мнение,защото ми е излъчвало рутина и професионализъм,но в крайна сметка...
  7. Като микрофон избрах t.bone sc450.Сега вариянтите са 2: 1.Евтин преамп + Audigy 2 ZS PCMCIA 2.Директно USB аудио интерфейс
  8. Добре,предложете тогава някакъв бюджетен интерфейс.Искам да има само вход за микрофон + фантомно.Друго не ми трябва,
  9. Този миксер е USB, така че заобикалям саунд картата,което е и целта.Предложи някакъв динамичен микрофон.Не знам и не разбирам,затова питам.
  10. Въпросът е,че с миксера ще ми излезе 150лв , а ако взема аудио интерфейс само за него ще дам 200+
  11. Имам кубе.Мисълта ми беше китара-кубе-миксер.Този миксер има фантомно и струва ок.70лв , саунд картите с такова са от порядъка на 200лв. BTW: Става въпрос за лаптоп, така че варианта с PCI отпада.
  12. Здравейте, Искам да си направя елементарно домашно студио за записи.Въпросите ми са три: 1.Тъй като имам ограничен бюджет,ще мога ли да направя качествен запис с Behringer xenyx302 USB + Behringer C-1 ? 2.Кое е по-добре да взема нов C-1 или да взема C-4 от тази обява: http://forum.muzikant.org/topic/120632-iiiai-iaaua-n-ii-ienee-oeaaie/ ? 3.Ще мога ли да си включа китарата в миксера? Искрени благодарности предварително!
  13. Huk40

    Adele - Rolling In the Deep

    Ето в миди : https://rapidshare.com/files/2539344489/Rolling_In_the_Deep.mid
  14. Huk40

    Adele - Rolling In the Deep

    Здравейте, Не мога да си я изкарам от главата тая песен и реших да й направя кавър,но тъй като съм прекалено прост и нямам никакви композиционни умения удрям на камък.Направих някакъв жалък опит да напиша поне акорди за пиано на част от песента.Идеята е да бъде акустично(само пиано или пиано и китара)Барабани нямам и барабанисти не познавам,така че,ако някои барабанист реши да се включи-добре дошъл.Въпросът ми е поне на прав път ли съм?Пускам темата в раздел Джем с надеждата поне някои да се включи да пооправи кашата. ПС:Предупреждавам- не е най-приятно за ухото! https://rapidshare.com/files/371306387/Rolling_In_the_Deep.gpx
  15. И към двата вокала са,но са малки и на малко места.Не е болка за умирачка,ако обаче ще се пуска по телевизията трябва да се оправят,все пак е студиен запис!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.