Jump to content
Българският форум за музиканти

Death Nova

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Death Nova

  1. Китарата не е моя. Предпочитам да я дам на някой, който разбира и да си платя. Благодаря за отговорите!
  2. Здравейте! Търся човек от Бургас, който се занимава с ремонт на електрически китари. Става дума мексикански Фендер. Има проблеми с потенциометрите и превключвателя на адаптерите - пръщят (може би са за смяна). Чува се и постоянен брум, когато е влючена. Ще бъда благодарен, ако ме насочите към някой, с който бихме могли да отстраним повредата ! GSM: 0883 40 25 88 или на Л.С.
  3. Благодаря на всички Ви за отговорите !!
  4. Death Nova

    Бас китара Chranov

    Здравейте ! На един мой познат са му дали бас Chranov 95, с уговорката евентуално да го купи. Та се чудим, колко би била реалната цена на една такава тарга. Вярна е, без деформоции, с работеща електрониката. Доколкото прочетох, Хранов са Бг китари, изработвани най-често от бракуван материал от нашите заводи. Едно такова нещо на старо не би могло да струва повече от 150 лв, НО РЕШИХ ДА СЕ ДОПИТАМ И ДО ВАС ! :)
  5. Добре, единият край на кабела си е под струнника; ами другия къде отива ?? :blush:
  6. Здравейте ! Бих искал да попитам, как би могло да се свърже един адаптер направо към жака, без да се получава брум. Или по-точно, другия край на кабела, който е замасен под струнника, къде трябва да бъде запоен. А при два адаптера, какво би било свързването (пак директно). Благодаря !!!
  7. Ааа, благодаря за съвета!! Значи, ще си взема и аз такова.
  8. Имам едно питане относно идея, която ми се върти отскоро. Свиря на акустична китара в трио (барабани/перкусии, глас и ак. китара). Та правим и кавъри на някои "по-твърди" песни, и въпросът ми е, били било възможно към ел-акустичната китара да се добави и някакъв драйв, съвсем лек. Искам да кажа, това през централно, неминуемо ли ще вкара някакви шумове/брумове.
  9. Не можах да намерия отговора на един мой въпрос, затова реших да пусна тема. Та, има ли разлика между гриндаж и бластове, и ако да, каква е тя. Благодаря предварително на включилите се.
  10. Death Nova

    скали за бас

    Здравейте ! Искам да попитам по-опитните басисти, кои/я скали/а са/е най-често изпозлзвани/а в рока. Пентатониките или целите гами...Въпросът ми е конкретно за рок музиката, а не за блуса или рокендрола. Благодаря !!
  11. Благодаря Ви искрено за коментарите !
  12. Искам да си купя бас до 2000 лв. Свиря само с перо. До сега сам се спрял на Фендер Пресижън (стандартен) и на един Лорлик Кавърит. Трябва ми за рок музика предимно с профионална цел, и търся, някакъв с по- плътен и обемен звук. Ще може ли да ми дадете някакви други предложения, ако има и други варианти. Благодаря ви !
  13. Death Nova

    Easy Livin' - Uriah Heep

    Аве истината е, че вие, в момента, сте една от най-добрите групи в България за клубна музика.
  14. Death Nova

    Въпрос

    Взех си един ефект на Digitech, Death Metal. Искам да попитам аналогов ли е или цифров. Също и какъв адаптер мога да ползвам за захранването му. В упътването пише, че трябва да се ползват специални, на Digitech или може и обикновен от 9 волта.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.