Jump to content
Българският форум за музиканти

Rodman

Members
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    8

Всичко публикувано от Rodman

  1. Здравейте, надявам се да се забавлявате с това парче! https://www.youtube.com/watch?v=BnIgO1i7Xz4
  2. Здравейте, надявам се да се забавлявате с това парче! https://www.youtube.com/watch?v=BnIgO1i7Xz4
  3. "Последният напън вече е настал." Моля, подрепете "Бяла костенурка" като дадете гласа си за нея в класацията "НОВО 10 + 2" за месец юли. Благодаря! https://www.bnt.bg/bg/a/novo-10-2?fbclid=IwAR27jYHsqtzHBJn_rAig7UhyZfDe1sE0sINJFZJwo00plJloIas2yjMdJRs
  4. "Последният напън вече е настал." Моля, подрепете "Бяла костенурка" като дадете гласа си за нея в класацията "НОВО 10 + 2" за месец юли. Благодаря! https://www.bnt.bg/bg/a/novo-10-2?fbclid=IwAR27jYHsqtzHBJn_rAig7UhyZfDe1sE0sINJFZJwo00plJloIas2yjMdJRs
  5. Трябва да скролнеш надолу до формата за гласуване. Благодаря!!!
  6. Приятели, гласуването в класацията за независими български изпълнители "НОВО 10+2" за месец юни, вече е активно от сайта на БНТ. Там е и видеото към песента ми “Бяла костенурка”. Ще бъде чудесно ако гласувате и споделите! Благодаря!!! Карето за гласуване се намира на този линк: https://www.bnt.bg/bg/a/novo-10-2?fbclid=IwAR1clmiaMTcBp2k7T_tawFE8dZfmElWOta3leeGJBiop9eBlI_Qo0cf0bDA Ето и видеото: Поздрави, Наско
  7. Приятели, гласуването в класацията за независими български изпълнители "НОВО 10+2" за месец юни, вече е активно от сайта на БНТ. Там е и видеото към песента ми “Бяла костенурка”. Ще бъде чудесно ако гласувате и споделите! Благодаря!!! Карето за гласуване се намира на този линк: https://www.bnt.bg/bg/a/novo-10-2?fbclid=IwAR1clmiaMTcBp2k7T_tawFE8dZfmElWOta3leeGJBiop9eBlI_Qo0cf0bDA Поздрави, Наско
  8. Здравейте ? Имам парчета, стоящи от години в “чекмеджето”, не знам защо, все нещо да “довърша”... Това е едно от тях, с импровизирано видео. Поздрави! Бъдете здрави!
  9. Здравейте отново, Проблемът е отстранен! Смених захранването на компютъра и преместих кабелите за връзка между RME AEB8-O и RME 9652. Единият кабел минаваше доста близо до захранващия такъв на картата! Оказа се обаче, че след тази интервенция, не работи входната карта RME AEB8-I... Поръчах нова, а тази ще отиде за диагностика и евентуален ремонт! Поздрави!
  10. synchu, musicman, благодаря за идеите - ще пробвам всичко! Когато в мрежата е включен само компютъра - проблемът си остава! Най-вероятно в понеделник (ако дотогава нещо не се промени), ще го нося при моя компютърен техник!
  11. За съжаление, това не помага. Имам само два USB кабела, извадих ги един по един - няма промяна. Пробвах и с изолация на масата - няма промяна. Пробвах и други неща. Включвах и изключвах други устройства. Смених захранващия кабел на компютъра и го преместих на друг разклонител - това, като че ли, увеличи шума. Самият шум се появява в момента, в който включа компютъра, без да е заредил операционната система. Има ги и ако стартирам в "Safe Mode". Единственото, което ми хрумва е възможен проблем със захранването на компютъра и/или дъното (което е ASROCK). Направих запис на шума - ще го ъплоудна за инфо. Ако някой има идея... Благодаря!
  12. yamaha, благодаря за отговора - ще пробвам и ще пиша за резултата! Става въпрос за PC, не за лаптоп! Поздрави!
  13. Здравейте, преди няколко дни се появи проблем при мен! На изходите на RME AEB8-O се появи интерференте шум (или поне аз мисля, че е такъв). Чува се шум от движението на мишката, както и други "компютърни" шумове, има и един постоянен високочестотен звук. Досега не съм имал никакъв проблем! Аз смесвам OTB и досега всичко е било наред! Към RME 9652 е свързан (по оптичен ADAT) още един интерфейс - там такъв проблем няма! Ще съм благодарен ако някой даде идеи - какво би могло да бъде? PC/Win7 64-bit; RME HDSP 9652 updated to version 108; driver version 3.38; AEB8-O; AEB8-I; Поздрави!
  14. Дарик, Следобедният блок, с Драго Симеонов - както винаги е много гот! http://darikradio.bg/nasko-di-stefano-s-novo-parche.html
  15. Здравейте, С удоволствие споделям с вас новото си парче - "Усмихни се пак" https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=SiYvYMCg_rA Ще се радвам на всякакви коментари! Моля, споделяйте ако ви допадне! Благодаря! Поздрави!
  16. Много е добър! Голямо удоволствие е да гледаш изпълнители, при които ползването на различни ефекти и нестандартни техники на свирене не е самоцелно, а допълнение към съдържанието!
  17. Здравейте, това парче е записвано преди година и половина, сега му дойде реда :-) От предстоящия албум "Леле, укулеле!"
  18. musicman, Evtim Djerekarov, bombjack, drago hazart, благодарим! Поздрави!
  19. + 1 за Addictive Drums NI Maschine също е вариант, не само за ударни, има пакети в зависимост от стиловата насоченост.
  20. http://www.soundcraft.com/ui24demo/frontside/index.html
  21. Може би е изненада за незапознатите, но едни от най-добрите библиотеки за хорове са БГ производство. Разгледайте сайта им - има и други неща! https://www.strezov-sampling.com/products/6/Choir.html
  22. https://www.youtube.com/watch?v=sxEuq32tI5s
  23. Вече има и видео: http://forum.muzikan...-ла-ново-видео/
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.