Jump to content
Българският форум за музиканти

w33d`

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    УСТА:)

w33d`'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. би ли дал линк към трака че така нещо не мога да се оправя
  2. w33d`

    Ableton Live

    Някой знае ли как мога да правя лайф луупинг ползвайки Ейбълтън Лайф и никакъв хардуер...Примерно мога ли да направя така че да свиря едно на една писта за определено време след което програмата автоматично да си мине на друга писта и така да наслагвам звуци.Или ползвайки някакъв софтуер който да пресъздава миди сигнали както в това клипче само че човека ползва педал а на мен ми трябва някакъв софтуер...Не е задължително да правя луупинга на Ейбълтън бих ползвал и друга програма.Нещото което искам е да правя лайв луупинг като ползвам единствено компютъра и микрофона си.Ако някой знае как може да стане това или има някаква идея ще съм му изключително благодарен!
  3. Другия ми въпрос към теб е - Нойман Гефел микрофоните ти моднати ли са към 48 волта? Или ги караш на оригиналните 12 волта (както си идват с техните захранвания) ? а каква е разликата може ли да ми се обясни?
  4. плс някой ако е запознат с бийтбоксинга да ми даде съвет какъв микрофон ще е по-добър за бийтбокс аз съм пробвал само динамични биеми и стават добре се получава но има и бая спънки в тях като например скречове и мелоидиите от носа не се хващат добре от микрофона ако може плс кажете ми как да го избегна че кофти се получава
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.