Jump to content
Българският форум за музиканти

IFo

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно IFo

  • Рожден ден 08/06/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Ел. Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Somewhere in hell

IFo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Надявам се, че не греша раздела. Не пиша в Купувам/Продавам защото не си я продавам а просто питам за информация. Значи китарата ми е Чешка Jolana Galaxis произведена през 1982, откакто е купена има 25 години, с 2 двойни адаптера Saphir 6 струнна е, трябва да си купя капачка за ключето за адаптерите и да я пребоядисам, но като изключим това е в отлично състояние. Ето каде бях намерил повече информация за нея: http://meatexz.com/cheesyguitars/jolana_galaxis_guitar.html Интересуваме за колко мога да я продам, но най-вече ме интересува, дали има някаква антикварна стойност.
  2. Съжелявам че чак сега отговарям но сега се сетих за тази тема която бях пуснал. Предлагам ти да прегледаш в metal-archives.com там има стращно много групи и изненадващо за мен като реших да търся по държава ми намери около 180 Български групи.
  3. IFo

    Любими китаристи

    Head от KoRn и Mick Thompson от SlipKnoT
  4. Как да изберем интересно име за нашата група Търсители лесно запомнящо се, интересно и оригинално име за вашата банда, ето няколко стъпки, които биха ви улеснили. Стъпки 1. Намерете прозиволна дума в речника и кръстете така групата си. Това напраиха и REM 2. Използвайте поп-културна база, известен пример са Veruca Salt, които взели името си от книгата "Чарли и шоколадената фабрика" 3. За име на вашата банда използвайте инициали от имената на членовете на бандата. Така NSYNC получили своето име. 4. Направете списък с любимите си думи, и съчетайте някой от тях 5. Харесайте си някоя много хубава дума и я напишете цялата грешно, вземете името на стара банда или такава който никой не харесва и напишете името й на обратно 6. Използвайте име, което е вътрешна шега или има важност пред вас. Използвайте името на обикновено или необикновено цвете, както Snap Dragon например. Говори с другите членове преди да кръстиш групата, защото име което на теб ти харесва може да не се хареса от другите. 7. Обиколете магазините и си харесайте някаквки имена на храни и ги съчетайте в име на банда, например Black Eyed Peas и Red Hot Chilli Peppers. Кръстете бандатата си на нещо до което живеете близко, например Linkin Park Старайте се името ви да е поне от две думи дори и прости да са, това ще направи името ви по уникално. 8. Помислете за дума която описва стилат ви на музика, или нещо което всички харесвате. 9. Ако ще звучите като някоя банда (Например Metallica) изберте някоя от лубимите ви техни песни и се кръстете така (Например Fade To Black) 10. Ако не можете да изберете име прочетете някоя от старите колон с книги на David Barry, Те се пълни с интересни предложения за имена на групи. 11. Ако имате няколко имена между които се колебаете направете анкета, за да разберете какво мисли аудиторията. Така ще бъдете по сигурни, че хората ще харесат името ви. Много се извинявам че обърках раздела
  5. Как да си я вържа след като жак-а на кабела ми който влиза в китарата и трябва да се върже към педал или кубе е мн голям и няма такава дупка в pc-то някакъв накрайник ли ми трябва или какво моля помогнете то всъшност аз питам от името на един приятел
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.