Jump to content
Българският форум за музиканти

Bryan

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.album.bg/bryanmay/

Profile Information

  • Location
    София

Bryan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Обществена Репутация

  1. Здравей , аз имам. Мога да ти продам една бройка. Пиши ми на лични или звънни на 0878 611 901. Поздрави
  2. Laney VC 50 - доста сериозен амп. 2х12, 4 -ри канала, два ефект лупа. На всеки два канала има корекции. Предполагам че малко хора са го слушали на живо, доколкото знам в София са два.
  3. Bryan

    Boss GT6 настройка

    Здравей , мисля че упътването за работа ще ти помогне: http://www.scribd.com/doc/46311340/BOSS-GT-6-Owner-s-Manual
  4. Аз имам, виж тук : http://www.album.bg/bryanmay/?view=3&page=20
  5. Много готин звук. Поздрави
  6. Браво, това изцяло с Rockmaster- a ли e записано ?
  7. На AMT, повечето педали от новите серии имат добра симулация. Също Tascam GS 30 D е много добър симулатор. http://www.google.bg...biw=991&bih=614 Казвам от опит , защото ги имам .
  8. Здравей , ако ти попадне японска Ариа от 80-те години , би било добре да пробваш. Аз свирих доста години класика, и моята китара беше Германска /майсторска за 1500 марки тогава, на старо- 90-та година. Няколко години след това имах възможност да пробвам две Арии от горепосочените,сравнявах ги с моята, като на едната от тях свирих доста, чак до 2002 , защото беше на мой много близък приятел. Това беше най - добрата класическа китара пробвана от мен. Пробвал съм и други инструменти тогава , по - скъпи и от моята китара. Ариата беше върха, но моя приятел така и не ми я продаде. По онези времена нямаше класически китари,/висок клас/ по магазините и пробвахме китари при преподавателите и по изпити. Сега избора е доста голям и най - добре е да пипнеш преди да купиш. Все пак мисля, че такава Ариа не би струвала повече от 600 - 800 лв сега. За съжаление не помня точния модел, но са били произведени пет или шест модела тогава, до 87 година. Скоро пробвах една Кремона за 650 лв - чисто нова, добър инструмент определено. Но е далеч от Ариата, несравним комфорт и звук, вероятно ще го помня цял живот. Успех с покупката
  9. Имам AMT SS-11B и Nova system също. Nova system- Ефектите са добри , има някои странни решения като контроли , но с цел пестене на място и суичове , са решили така. Колегата killer e направил много добро ревю на Nova-тa. Като цяло доколкото разбирам за теб е по-важно да имаш по- универсален и по възможност лампов дисторшън . Така че да поговорим за драйва ... Nova - Чудесен крънч, много добър драйв, дебел. Но, до около хард рок. От heavy и нагоре ще ти трябва друг дистър. С АМТ-то може да направиш доста видове звук, почти всичко. Определено е много по - универсален . Clean - определено по- добър от на Nova-та. Ламповия clean е невъзможно да се имитира, аз не съм попадал на добра имитация. Но съм попадал на добри имитации на лампови драйвове, и все пак са имитации. При усилен до края гейн , съвсем леко започва да криви. Crunch- страхотен, по - топъл от на Nova-та. За да звучи като crunch, гейна трябва да е доста намален. При усилен повече гейн- след 2-3 часа, направо си става за метъл рифове. Lead-убийствен, дебел, много сустейн.По - надолу съм написал и разликата между между SS11 A и11B. АМТ- то има сенд-ритърн , Новата няма. На АМТ -то speaker simulation е много добра, на Nova- не толкова.При Novata има нещо , което ме учуди, като включиш speaker simulation -a, еквилайзера не работи, изключва се.. С АМТ- то може да извадиш , звук за почти всякакъв стил, докато с Novata няма да можеш, но пък имаш качествени ефекти. И двете са доста компактни за нещата които предлагат . Като АМТ- то е малко по - широко от стандартен Boss педал. Височина и дължина еднакви. Като цена и двете са близки. Трябва да прецениш, кое е по- важно за теб. Разликата между АМТ SS 11-А и 11-B e само в Lead канала, на B версията е по- плътен и масивен звука, мисля че е и с малко повече гейн , затова се спрях на него. АМТ SS 11 е лампов педал /2х12ах7/. АМТ SS 20 е хибрид/1х12ах7 +транзистори. Приятел наскоро се сдоби с АМТ SS 20 , при първа възможност ще ги сравним. Това е мое мение и не ангажирам никой с него. Звука е въпрос на вкус, затова е най- добре нещата да се чуят на живо.
  10. Bryan

    LSR Tuners

    В България не съм виждал да продават, но намерих това. http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-LSR-TUNER-JACKSON-ROSWELL-RHOADS-/110707830211?pt=Guitar_Accessories&hash=item19c6b36dc3 Става въпрос за един. Пращат и до България.
  11. При условие , че е само delay, няма да му трябва midi управление. На първата снимка, се виждаше само отзад, нямаше как да разбера , какъв е ефекта.
  12. Здравей , това изглежда като за midi foot controler. Със собствен volume педал или опция за външен expression на самия midi foot controler би трябвало да можеш да контролираш това което искаш. Може да напишеш точно модела на ефекта, да погледна manual-a.
  13. здрасти затрих ти тел.

    можеш ли да ми се

    обадиш на дом

    871 60 10 - ники

    ще съм ти задължен

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.