Jump to content
Българският форум за музиканти

JD

Members
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About JD

 • Rank
  bad guy
 • Birthday 12/07/1983

Previous Fields

 • Инструмент
  voice

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  somewhere

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Здрасти. Първо да уточня: говоря за VX400, макар че са много сходни. Както можеш лесно да се убедиш от всяка снимка, процесорът визуално прилича много на китарната версия. Банките се сменят аналогично - нагоре и надолу, като имаш байпас, разбира се. Подходящо е, ако имаш базова "банка" и сложиш съответно под и над сходни "банки" примерно с повече дилей или с pitch bend. Всякакви "втори гласове" звучат доста странно. Сравнявам с Boss Vocal Performer VE-20, където нещата са значително по-реалистични. Също отстъпва с доста на Boss-а в самото качество на ефектите. Много е важно за каква музика ти трябва и дали искаш да го използваш на репетиция или на сцена. Моят съвет: изгледай в youtube клипчета и прецени. Не бях много обстоятелствен, но се надявам да е от помощ.
 2. JD

  Valitchy (covers)

  Много интересна версия. Определено с твоите рифове се е получил истински кавър, а не изсвирване на парчето. Иначе и аз мисля, че ако го беше изпяла с иначе прекрасния си тембър, можеше да стане дори по-добре - този gain звучи малко странно (знаеш, че не го казвам с никакъв негативизъм това). И offtopic: една съвършена версия на това парче, специален поздрав за Valitchy:
 3. ^ И аз съм сред четящите с интерес. А въпросният Voicelive Touch на TC Heicon изглежда и звучи като мечта на видео-ревюто! Чакаме и твоето мнение, anomandrus!
 4. JD

  Jerihon - Има ли ден

  Брутално и мачкащо - като композиция, изпълнение, емоция, визия, всичко.
 5. JD

  Photos

  Сашо е baaad
 6. JD

  Photos

  От Thin Red Rock Week 2 с DEFAULT:
 7. JD

  Default

  Снимки от Линията:
 8. @ Babyface Bob, Типет е луд! Да ви е жив и здрав! От мен още едно сравнение! Горе е на месец. Тук е на годинка. Сега е около 5 кг, на година и 2 месеца... Чудовище
 9. JD

  26-ти октомври

  Честито на всички празнуващи (Митко Пешев, Дими Налбантов и останалите), както и на всички видинчани! (Днес е и празник на града!)
 10. Пазиш ли още онази идейка, върху която се пробвахме преди години поотделно с ronia да пейнем нещо отгоре? (Не е много въпрос за тук, ама мотивът беше наистина адски силен и запомнящ се, та така...)
 11. JD

  ::pistamashina::bullet::

  Мачкат отново, as expected
 12. ^ И трите мачкат!!! Bad Habit
 13. Моменталната ти реакция (не след обмисляне и анализ, а наистина моментална) на негативно отношение спрямо теб свързано с цвета на косата ти, половата и националната ти принадлежности?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.