Jump to content
Българският форум за музиканти

JACKASS

новаци
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно JACKASS

  • Рожден ден 08/14/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    място за реклама

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    имигрант
  • Interests
    money..

JACKASS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. ^Привет! Не мога да кажа със сигурност в кой музикален магазин има най-голям избор от акустични китари , но магазините са на много кратки разстояния един от друг.Съветвам те да ги обиколиш всички и да избереш най-доброто (според твоите предпочитания). Сред по-известните са http://www.bgmaps.com/link/7BAA6A31E43DAE9120B7A157E6786D3E -> магазинът на Веселин Койчев на първия етаж (виждат се изложени китари) http://www.bgmaps.com/link/896AED5686C04D109D14AB1E1CDD4BC5 -> House of the xxxx (на ъгъла , оглеждай се за надписи) http://www.bgmaps.com/link/4287184A0D47A98C381124968AC415F3 -> не помня името , (забелязва се светеща реклама във формата на китара) http://www.bgmaps.com/link/F5E7EE78DCC10C8030B16DFAA399160A -> магазин за неща 2ра ръка (най-долу в кооперацията , нещо като избичка) Възможно е да има и други магазини , но не знам къде се намират. Но тези са едни от най-известните и със сигурност ще ти свършат работа. Поздрави!
  2. JACKASS

    За китарите !

    По-добре късно , отколкото никога , нали ? : D
  3. JACKASS

    Пред дилема

    A Happy-end story :> С тези цветове китарата наистина радва окото! Успех с реставрацията. а сега малко офф : D Много често тук чета за талашит-китари. Реално произвеждат ли се такива ? Аз не съм виждал. Знам че се ползва шперплат често , ама... http://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/...mp-Pack-Black/7 моята талашит-китара 75£ = талашит-китара + калъф + амп 15W + найлонови перца + струни ''ужAlice'' (скъсах ги на ръка в опита да видя дали са здрави) всичко от този комплект , без калъфа , беше без коментар. Не че няма за какво да се хванеш , ами по-скоро незнаеш от кое да почнеш! Но за тези пари - толкова.Свърши ми работа за 6-те месеца в които я имах! cheers mates
  4. JACKASS

    Пред дилема

    Чакайте бе , хора , има Epiphon-и който са си доста добри като изработка и качество.Пък и за годините си е нормално да е леко амортизирана. @Lans - кажи точен модел на китарата , за да получиш по-добър отговор от това , да я измиеш със гъба и веро и ако ти хареса - да я стегнеш.
  5. JACKASS

    Китара...

    ^обяснени са в първата част (basic) със формула и пример
  6. JACKASS

    Китара...

    http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=31801 Теория в 3 части , на английски език. Мн добре написано и подредено - препоръчвам!
  7. ^Bmo , Всичко е ок , но нека да се замислим колко са "щастливците" , които са имали възможността да се сдобият с китара (независимо електрическа или акустична) на тази възраст.Лично аз получих първата си китара на ~16 години и то с големи уговорки... Иначе евалата на Tallan Latz децата като него са рядкост!
  8. Сдобих се с Crybaby за 30£ от ebay.co.uk Както бе описано в обявата - беше нов , в кутия и неизползван. Но онлайн пазаруването е малко 50/50 , трябва да си добре запознат какво търсиш , на каква цена и в какво състояние! + да не забравим , че иска и няколко дни дебнене Поздрави!
  9. JACKASS

    Lady In Black

    >>> ПЪРВИЧНА РЕАКЦИЯ <<< Сори , но немога да дам компетентно мнение като слушател...да бяха дребни грешки и пропуски - ОК , но всичко е с главата надолу! Важен е опитът! Keep Walking...
  10. +1 за Диката Преди година ми направи сетъп на моя епифон лес пол , а коментари от типа ''кой ще се занимава с тази евтина китара'' нямат място тук (:
  11. Смятам в скоро време да си взема Elixir-ки от ebay , ако някой е от Пловдив ще мога да му свърша услуга. Проблемът е , че не мога да кажа точна дата на доставката защото зависи от много неща. Попринцип от там си купувам 9-46 и са ми идеални + това са към 7-8 £
  12. Elixir-ките са супер по отношение издържливост , и също така не ръждясват.Напълно възможно е да забравите кога сте ги сложили (издържат месеци). Затова и цената им е по-висока.В Пловдив са към 28-30лв , но ако имате познат който пазарува от ebay , можете да си ги купите за 17лв. комплекта.
  13. Жоро е много добър учител , препоръчвам ти го!
  14. Здравей Да - напълно възможно е. В момента съм с Vista и съм направил следното - UX2 влиза в лаптопа ми през USB , след това съм избрал UX2 като default sound card и в момента мога да направя следното Същият UX2 вече ми е излишен защото беше временно решение докъто си взема читав усилвател , и следователно скоро ще бъде пуснат в раздел Продавам ако някой се интересува - Л.С. Поздрави
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.