Jump to content
Българският форум за музиканти

aliximika

Members
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно aliximika

  • Рожден ден 10/14/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китарчица

Contact Methods

  • AIM
    aliximika
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

475 профилни разглеждания

aliximika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Shit in, shit out. Без читав материал няма читав микс. Подкрепям пост #22 и добавям: http://www.ultimatemetal.com/forum/f-o-h/707593-program-drums-sound-real-youtube-video.html П.С. Баса изобщо не ме кефи, липсва му прозрачност. Пробвай с един TSE B.O.D
  2. T'ва летящо "В" е по-яко: Emg-та и 7ма струна = победа!
  3. Звучи яко и с различни струни, и с различни батерии! Бих дал съвет да се маркират моментите, в които се сменя setup-a ( как да го кажа на български?) като в описанието на това клипче:
  4. Минавам през Динакорда на 5те кюшета, а там 2ма души пробват една бугера. Почнаха да и коментират звука и надеждността, а аз не се сдържах и се намесих: - Ако се счупи - право при Валяка! Единия от двамата учудено попита: - Абе, к'во всички повтарят "Валяка, Валяка", все едно няма други майстори?!? - Еми аз не знам за много други майстори, дето да си вършат истински работата, а често си посещавам форума. Оправял ми е техника и знам. След това човека измънка нещо, че и той правил усилватели ама явно Валяка е някаква конюнктура.
  5. Като си браузвах снимки от харда, за да ги кача като снимки към обявата ми изкочи някакъв диалог с развален енкодиг. Пробвах да добавя снимка с url (от picvalley.net), затъмни се екрана, чаках 5 минути и му набих back-a
  6. Колега, това вадили ли сте го или от партитура някаква сте го учили? Ако е от партитура може ли да ми я снимате/пратите по някакъв начин? Иначе е готино изсвирено, но можеше китарата да е малко по-силна повече да се чува
  7. Сексуално е, но щеше да е още по-яко ако беше на български!
  8. По-добре си вземи някъв Корт. Евтините джаксъни смучат
  9. Много гъзарско извирване и секси звук! Може да се желае само мютването на струните да се нотират
  10. Пинч хармоници стават на всяква китара и във всякакъв усилвател(който има овърдрайв). Погледни някъв туториял в Ютюбата - въпроса е до умение
  11. Не е много за смях, защото си зависи от електронния сет. На много от по-евтините сетове на пада за каса няма достатъчно място за двете чукчета на кардана.
  12. Да , знам как се вади хубав звук попринцип, ама мен ме интересува вкъщи как става. В момента в нас се подмята едно 15ватово, ужасно фендърско кубе което мноооого силно. Не мога да го усиля на повече от 1.5, а за да брекъпне му трябва 4-5. 30 вата са твърде силни за вкъщи(т.е изходната мощност ми е по-скоро главната грижа). А до кабинета , честно казано не разбрирам много, вкъщи съм свирил само на 8" и на 4Х12 нямам представа за тоналните разлики между 2Х12 и 1Х12. А имате ли представа колко ще е трудно човек който не разбира изобщо електроника да си направи маломощно лампово стъпало (~5 w)(различавам резистор от кондензатор)?
  13. Да, за атенюейтърите знам. Принципно имам един 150 ватов Рандалски хав стак ама атенюейтърите са мнооого кинти, а и рандала е "хибриден" (т.е транзисторен гейн). Затова изобщо не го написах като вариант. Какво трябва да означва class A , A/B ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.