Jump to content
Българският форум за музиканти

Determ1N

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Determ1N

  • Рожден ден 07/26/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Determ1N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Обществена Репутация

  1. http://www.youtube.com/watch?v=i-4W5l1ESD8
  2. Скромно любителско кавърче от мен http://www.youtube.com/watch?v=yBvjkqgNCMs
  3. Най-добър е нашият съфорумник! http://www.glasatnabulgaria.bg/videos/video/637677306-Todor_Georgiev__Crazy_Little_Thing_Called_Love.html Успех в следващите кръгове!
  4. Благодаря ти! И на мен самият оригинал не ми харесва, но кавърите с акустична китара са страшни. Пример за такъв - http://www.youtube.com/watch?v=_X4pwCs28a0
  5. Много ми харесва тази песен и реших да се пробвам Това е моят поглед над нея
  6. Много яка тема, евала!
  7. Мерси! Саунд карта: Tascam US-122L Микрофон: АКG Perception 120 Китара: Fender T-Bucket 300CE
  8. Мерси много! Щеше да е много добре, ако можех да изпея припева с една октава отгоре, като оригинала... но не мога(поне за сега) )
  9. ))) Всякаква критика е добре дошла!
  10. Пич, хич не ми харесва тоя кавър, не знам дали така е в оригинала (не слушам Бийбър), но вашето ми звучи много претрупано с ефекти, в някой моменти имам чувството, че чувам 10 човека да пеят, вместо 2ма. Изобщо не се разбира кой глас е главният, и кой е беквокала. Пробвай да намалиш единия малко... Не разбирам много, но така ги виждам аз нещата. Иначе имаш много хубав глас! Продължавайте да работите, абонирах се в ютуб
  11. Determ1N

    Lara Fabian - Je T'aime

    Акордите на оригиналната песен не са такива, факт. Принципно песента не е за китара, но аз реших да направя малко по-различна версия. Явно нивото ми на доста неопитен китарист е оказало голямо влияние Нищо, човек се учи от грешките си. Мерси за мнението!
  12. Determ1N

    Lara Fabian - Je T'aime

    Записахме тази песен с една приятелка Всякаква градивна критика ще е добре дошла. пс: Видеото и записът не са правени по едно и също време.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.