Jump to content
Българският форум за музиканти

draskanizi

новаци
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно draskanizi

  • Рожден ден 06/26/1985

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Пловдив

draskanizi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз мисля , че най-великото пеене е това, което говори.Това , което може да бъде и да води диалог със слушателя.Т.е.това е искрено пеене на песни, на мелодии ,които чувстваш с цялата си същност.За мен не е толкова важно, колко си техничен, колко си учил или ходил на уроци...аз съм ходила години наред и след всичкото това време осъзнах, че за да можеш да пееш, трябва да можеш да изразиш себе си идушата си , но чрез глас и то така, че да те разберат. Има много такива музиканти: Vaya Con Dios Tina Turner Staind Dinah Washinghton Sarah Vaughnam Nina Simone .... много са и всички те за мен са велики!
  2. ЗНАЕШ ЛИ ПОНЕ ПРИБЛИЗИТЕЛНО КОЛКО СТРУВА ТОВА УДОВОЛСТВИЕ? [uote name=Benny_Exclusive' date='Nov 11 2005, 12:55 AM' post='86020] Висококачествен стерео микрофон с компактен размер и два начина на използване: закачване на сако или поставяне на маса Характеристики Компактен, за два начина на използване, за закачване на сако или поставяне на маса Превключвател на режими за оптимизиране на записа (например, музика или заседание) Висококачествен микрофон подходящ за използване с цифрови носители като MD и DAT Едноточков стерео микрофон препоръчван за запис на музика на живо, конференции и заседания Опция за два начина на захранване (при свързване или с батерия) Характеристики Софтуер SonicStage® 3.0 за лесно управление на музикални файлове и неограничени прехвърляния на любимите ви музикални записи на вашия Hi-MD WALKMAN®. Възможност за съхраняване на аудио-визуални файлове и файлове с данни на вашия Hi-MD диск Запис от различни източници: USB вход / аналогов вход / цифров вход Дълъг живот на батерията - до 23,5 часа (приблизително) Директно възпроизвеждане: ATRAC / MP3
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.