Jump to content
Българският форум за музиканти

pe6kars

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно pe6kars

  • Рожден ден 09/05/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Contact Methods

  • Skype
    pe6kars

pe6kars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Аз мога да споделя мнение за Pearl. Купих си един Eliminator преди около 3 години. Преди него имах един Sonor. Лекичък. Като седнах на новия и се почна едно нагласяне... Доста! Пружини, платформи, камерите разбира се и какво ли още не. И постоянно нещо ми убягваше. В един момент си поръчах лентите и ги сложих. Е не можеш да ме накараш, да сложа обратно веригите. Все едно е друг педал. И е супер! В крайна сметка е най-добре да изпробваш моделите, на които си се спрял. То е ясно. Дали в магазин, дали при приятели - няма значение. Това което е удобно за един може да не е за друг. П.П. Още си пазя веригите. Ако някой мисли, че ще му свършат работа може да ми пише.
  2. Аз ходих до Монтана на скоро. Бях в една импровизирана репетиционна, в един завод, където искренно се забавлявах на един стар (но запазен) Тактон. \m/ Имаше си оригинален хардуер всичко...
  3. Интересен ми е крайния резултат. Качи някоя снимка, като го направиш. Успех!
  4. Продават се в Томман.де. Можеш да си ги получиш през Динакорд. Има различни видове, много вероятно е да не се налага да преправяш. Иначе можеш да намериш и в добрия, стар ИБей.
  5. pe6kars

    Tool tribute band H.

    Момчета, ...къртите! Браво!
  6. Разрови се хубаво насам-натам. Има. Виж темата: Търси се група за споделяне на репетиционна
  7. Професионално изпълнение. Поздравления!
  8. Ето едно концертно изпълнение на групата. Не пестете мнения и критики. оп
  9. Браво! Поздравления за темата! Можеш да добавиш и група "Цироза"- траш метъл от Монтана. Линкът в "Myspace" трябва да излезе в подписа ми.
  10. Яко бас и две каси момчета и момичета, яко бас и две каси! Dave Lombardo rulzzz!!!
  11. Здравейте съмишленици! Казвам се Пешо и свиря от около 6 години. (с известни прекъсвания за съжаление) Несъм толково добър, колкото бих искал да бъда и неуспявам да отделя толкова време, (отново) колкото бих искал, но пък свиря с изклиучително удоволствие. Без значение дали ще е траш или готик (главно с това се занимавам в момента). Черпя вдъхновението си от барабанистите на групи като: Sodom, Slayer, Sepultura, Megadeth и още куп други! Купих си чисто нови Zildjan (единствените ) и се кефя на една Yamha Stage Custom в студиото в което репетираме. Общо взето това е. Поздрави!
  12. ЕФХ!? Що за серия са тези? Несъм ги чувал!
  13. да мисля другия да е 18" Има едни комплекттт4етта 18"Краш+18"Тотал Чаина и мисля точно такова да си купя. Вутре с калъф, това-онова....
  14. Аз вече иамам Медиум Тин Краш. Честно казано ми върши много по-добра работа от колкото очаквах. Имаки впредвид, какво четох в форума. Мисълта ми е вторият ми краш какъв да бъде? Когато апочнах да събирам пари си казах че чинелите ми ще бъдат от една серия. Заради динамика и т.н., нали се сещате. И за това питам. Знам че са малко ш*т, ама в момента и за тях зимам малко пари на заем та да си ги позволя.
  15. Ми...време настана да направя ъпгрейд на чинелките. Най-доброто което мога да си позволя (за добро или лошо) е имено Зилджан ЗХТ. Та исках да попитам някой дали може да ми каже каква е разликата в звука на 16"Рок Краш и 16"Медиум Тин Краш? С едната група свирим траш, с другата-готик, та предполагам че Рок Краш-а ще ми вурши по-добра работа, но все пак да питам. 10х предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.