Jump to content
Българският форум за музиканти

Кика

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Кика

 • Rank
  Ослушващ се

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  София
 1. Незнам дали си се свързал вече с нея, но ако не си се свързал - пиши на selmulina@yahoo.com Участвала съм в организацията на няколко нейни концерта преди години, мога да ти свърша работа и сега.
 2. Nord stage ЕX- 76 клавиша и едно Nord lead-че за разкош )) Пожелавам си ги до края на годината хихихииии
 3. А горе-долу какъв стил искаш да свириш? Иначе въпросът ти е много общо зададен.
 4. Щом си свирил на акордеон - вземи си с лека клавиатура. Твърдите клавиши само излишно ще те затруднят. Щом нямаш намерение да свириш класика, jazz, или други стилове, които изискват чист пиано звук - няма сми от твърда клавиатура. Аз например на мека не мога да свиря /а и не искам/ защото съм свирила на пиано 14 години преди да мина на синт. Беше ми абсурдно усещането с меките клавиши, а и след една репетицийка с такъв синт - след това ми беше безумно трудно пък свиренето на пиано. Затова, според мен, по - добре да се придържаш към меката клавиатура. А това кой на какъв инструмент свири няма никакво значение - важното е на теб да ти е удобен и затова по-добре не се хвърляй на нещо много скъпо, преди да си се ориентирал какво точно искаш. Така или иначе - 100& съм сигурна, че скоро ще го смениш
 5. Кика

  Dream A Little Dream Of Me

  БРАВО, човече!!!!! Направо ме разби!!! ..иска ми се повече да чуя импровизация, края ми е много изненадващ, търсено ли е?
 6. Здравей, много ми харесва тембъра на гласа ти Изчистен е, и много , много приятен. М/удругото май те познавам от музикалното училище, но не съм много сигурна И аз съм в кюпа /опитвам се, опитвам се..да пея / само че аз съм пианистка. Ще ти пиша на лични за едно микрофонче
 7. E к'во сега, никой ли незнае откъде?? Явно точния човек още не е видял темата
 8. Търся транскрибции на хора за пиано, по възможност ми трябва нещо токова неравноделно, че въобще човек да не може да засече за к'во иде реч Моля , ако някой знае от къде мога да закупя / поръчам хора за пиано да драсне 2 -3 думи. Мерси предварително!!
 9. Кика

  Колко време ми е нужно?

  Пускам ето: http://www.divshare.com/download/448451-dfd Чакам критики !! /не обръщайте вним. на качеството на записа/
 10. Кика

  Sound Forge

  хихи, olygofren аз в бързината да чуя крайния резултат точно т'ва и направих ама верно си е пълна глупост , 100 часа се мъчих yamaha благадаря за изчерпателния отговор! Сега остава да избера коя от всичките останали multitrack програмки да разцъкам, търся простичка и изчистена програма като за начало, коя да бъде??
 11. Кика

  Sound Forge

  Please, heeeEELP ! Как да стане така, че да свиря /и съответно записвам/ отгоре върху вече записан трак на Sound Forge. Има ли въобще програмката такава опция, или ми трябва друга програма за това, и ако да коя??? Много благодаря предварително!
 12. Хора, знам че отговор на моя въпрос няма, поне не в конкретни цифри, но кажете вие - колко време ви беше нужно , за да започнете да пеете така, че горе-долу да се харесвате. Имам предвид - 1. Чисто 2. Първия преход на гласа да е овладян 3. Да добиеш РЕАЛНА представа за това кое звучи добре като го пееш и кое не, без да трябва да се записваш. Аз свиря на пиано от 4 годишна, та съм забравила колко е труден процеса на научаване и навлизане в съвсем нова терирория..Ходя на пеене от 6 месеца. И такова...хахахха ....нещата взеха да ми звучат добре в главата, добих няк'во самочувствие и реших да си запиша едно парче на компаа.. ГОЛяМа ГреШкА хора , голяма грешка Така че - Please! Нека да си поговорим за първите стъпки в пеенето, та да излеза от минидепресийката, която бавно ме завладява
 13. Кика

  Brett Manning - Singing Success

  karapetkov, Благодарско! Цял живот ще те споменавам Курса според мен е страхотен, но аз съм съвсем начинаеща / пея от половин година / , и мисля че много хубаво, разбираемо и точно са обяснени нещата, които ме интересуват. Вероятно за по-напреднали няма да е толкова впечатляващ Be safe.
 14. Кика

  Сценична треска

  Свиря по сцени от 5 годишна, сценичната треска изчезва единствено с много репетиции И също така.. научих се да не свиря с "професионалисти" , които са толкова добри, че нямат нужда и време да репетират.
 15. Кика

  Любимо соло

  В момента любимото ми соло е от една песен на - "Sting-La belle Dame Sans Regrets" Невероятно соло!!! Незнам как се казва пианиста,обаче откакто го чух това , вече съм му фенка :inlove:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.