Jump to content
Българският форум за музиканти

Spade

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Spade

  1. :) тия дни ще пробвам един Crafter, който е по джоба ми. Много добре ме насочи  с тоя Годин, за което много ти благодаря. След много четене и слушане в тубата стигнах до извода, че ми трябва Taylor t-5 :D (честно казано аз съм си мега аматьор и нямам много опит и познания). Има един проблем с Taylor, трябва да си продам колата (астра Ф), двете ми налични китари, процесори, кубе и може би 1-2 месеца строг пост, само на вода , и може би имам шанс да се сдобия с Taylor :D

    И пак много благодаря!

    • Like 2
  2.   Здравейте, може да ви се стори глупав въпроса ми, но да ви призная доста се лутам каква точно електрическа китара да избера, която да звучи добре  във формация с акустичен характер. Търся възможно най-доброто което може да се получи като качество на звука като цяло за цялата група. Най добрия вариант е да експериментирам с някой телекастър или стратокастър или дори някоя китара от тия за джаз/блус (с кухите тела и "ф" отвори).  Нямам тая възможност да експериментирам :( Някой имал ли е опит в тази насока. Определено искам да е електрическа, поне нещата според мен биха звуча ли по добре, по различно  с идеята да се постигне нещо уникално и крайния продукт да е едно цяло, а не да се къса и да звучи кофти. Става дума  по скоро за около поп музиката. Благодаря ви за винамнието!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.