Jump to content
Българският форум за музиканти

stanbog

Members
  • Мнения

    222
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

stanbog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. послушай този съвет ако си вземеш китара с три "единични" адаптера няма да ти се получава звука който очакваш, ще останеш разочарован и нищо чудно да се откажеш.
  2. stanbog

    Infinity

    не знам какво точно очаквате за €200, но съм сигурен че качеството ще си е точно за €200. с много дооправяне на прагчета, смяна на хардуер и адаптри и накрая ще си струва колкото един мексикански фендър или по-евтин LTD/Ibanez. а иначе визията им е действително много приятна, особено тая зелената с мейпъл фретборда направо си мяза на Ibanez LACS.
  3. значи имам от около 1-2 години Омен 6 Екстрийм само че моя е с флойд. мога да кажа че си я взех уж на бъзик щото беше много евтина, но останах доста приятно изненадан - дори и адаптрите не съм сменял, а мислех че това ще е първата абсолютно необходима стъпка. особено нек-адаптера е супер!
  4. честитка! ако може така няколко клипчета на дзверчето да пуснеш, щото и мен са ми интересни тия бръмбари.
  5. stanbog

    Untitled

    много е яко парчето, супер кефи! не мен лично ми напомня малко на Gus G/Firewind - The Fire and The Fury:
  6. да ти е честита първата ел. китара! следващия път изключи светкавицата
  7. stanbog

    Line6 Pod Studio Gx

    DREAMMIND, да, семплите са без никаква обработка и според мен могат с малко аджъстинг и пост-EQ да се подобрят многократно! aitapeapea, и при мен версията на Фарм-а е 1.0, така че след ъпгрейда си имаш абсолютно същото
  8. stanbog

    Line6 Pod Studio Gx

    ^ привет! значи същия въпрос ме мъчеше и мене преди да го поръчам. разликата е че продуктите Studio POD (GX, UX1, UX2) са "новия модел" на предишните Toneport (GX, UX1, UX2). при новите са включени POD Farm, някаква джаджа за нула латенция и също така подобрени драйвери. предполагам че старите Toneport просто след известно време ще изчезнат от магазините. особено ме радва възможността при Studio POD-а да направиш два чейна за един звук, използвайки примерно един амп през единия канал и друг амп през другия. това мисля че при Toneport не беше възможно. но не съм имал Toneport така че само предполагам.
  9. stanbog

    Line6 Pod Studio Gx

    понеже явно има интерес към тая джаджа пускам няколко семпли записани с няколко фабрични presets. директен запис без никакво пре/пост-бъзикане. и не се стряскайте много от липсата на добър китарист хаха http://www.netmusicians.org/files/64-GX%20test.mp3
  10. ^ определено съм по-впечатлен от твоето свирене отколкото звука на Парк-а. но все пак за такъв дребен бръмбар си звучи екстра, честито! п.с. микрофона направо кърти мифки
  11. още една интересна новина относно Крамър: Гари Крамър отново се занимава с производство на китарки. продава ги под името "Гари Крамър", щото "Крамър" както всички знаем е собственост на Гибсън. Ето сайт за плакнене на очите:http://www.garykramerguitar.com/index.html доколкото знам, моделите които не са "УСА" ги правят в Корея - видях вече няколко по ибей.
  12. aми... това е Line6 POD Studio GX - комбинация на аудио интърфейс и софтуер за симулация на ампове/ефекти/кабинети и тн. общо взето най-улеснения модел POD, който е пригоден специално за home recording щото го връзваш с USB директно за pc-то и записваш. за повече инфо: http://line6.com/podstudiogx/index.html @Еntwine89: за пръв път виждам такъв Jackson с 4 врътки. тва 2 пъти волюм и 2 пъти тон ли е или нещо по-екзотично?
  13. току що пристигна това зверче, още не съм го разцъкал но ако има интерес ще пусна клипчета.
  14. ^ +1 и също така да не забравяме, че височината на адаптера също има значение за аутпут-а - при комбинацията на която си се спрял винаги можеш да повдигнеш нека и да свалиш малко бриджа за компенсация. а м/у другото активни и пасивни адаптри се комбинират - срещал съм го доста често.
  15. ето ти тук един линк (не от форума) където според мен доста добре е обяснено как се прави сетъп на китара - не прекалено сложно и не прекалено лесно: цък
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.