Jump to content
Българският форум за музиканти

Slipaway

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Slipaway

  • Рожден ден 02/02/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/mihailxslavov
  • Skype
    xslipawayx

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Slipaway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Последния път, когато можех да се похваля с нова китара беше преди 3 години... Как лети времето, ебаси. Тази я взех снощи - ESP LTD EC-1000. Страхотна е. Единственото, което не ми харесват са ключовете, които даже не са оригиналните, но планирам, в момента в който преживея тая финансова щета, да и взема някви други.
  2. Аз съм левичар и свиря с "нормална" китара. Никога не съм имал проблеми и честно казано съм благодарен, че стана така, че не започнах да свиря с левичарски китари. За магазин, ако си от София ти препоръчвам да отидеш до Икономов, намира се в близост до метростанция Сердика и един друг музикален магазин, в който пък ти препоръчвам да не ходиш.
  3. По-малко от месец след официалната промоция на албума на Expectations, той вече може да бъде свален от Bandcamp профила на бандата http://onlywhenshared.bandcamp.com/ или закупен на физически носител от http://expectations.bigcartel.com/ Албумът е записан, миксиран и мастериран от Мариус Костаке в Next Dog Studio в Букурещ, Румъния. Междувременно излязоха и два клипа към песни от албума: Goodbye Today ( ) и Vultures ( ).
  4. От известно време свиря с Dunlop Jazz III и мисля, че са най-приятните перца, с които съм свирил до момента.
  5. Slipaway

    Първата изява

    На първата ми сценична изява беше на концерт в Сливен, на който замествах басиста на една група на приятели, на която в последствие станах постоянен член. На концерта свирих на бас за трети или четвърти път и не си знаех партиите почти хахаха... На всичкото отгоре нямаше монитори, нямаше озвучител (Собственика на клуба ни каза "Да, да DJ-я ей ся ще дойде", а въпросния DJ обясни "Аз основно чалга съм пускал, ама ще ви нагласим" (да се има предвид, че стилът на бандата е от доста тежките хах...)). Над сцената, на която едва се събирахме имаше от онези отвратителни мигащи диско светлини, които могат да ти докарат епилептичен припадък. Публиката се състоеше от около 20 човека, от които 15 наши родители (дори баба ми беше там... ). Свирихме като лайно, но ни аплодираха доста ентусиазирано... Това са ми спомените от първия концерт, който не беше много отдавна всъщност. :]
  6. Днес една от най-яките за мен български банди пусна своя първи клип и понеже едва ли някой от тях ще се сети да го представи тук, ще го направя аз. Песента е част от саундтрака на предстоящ да излезе през есента нов български филм. Видеото можете да гледате тук - http://www.melekhsofia.com/
  7. @pampi Много як финиш има тази красавица!
  8. Качи цялостна снимка да им се порадваме ве!
  9. Честит Garland и тук, Любо! Като го вземеш, може да измислим как да ги съберем с моя за епичен дуел! Евала на Галин, че прави тея страшни машини
  10. Доста любима песен на любима банда... Хубаво е щом се правят кавъри, да не е само на Metallica, Iron Maiden и т.н., щото все пак след тях в музиката са се изказали и други. И чудесно си го изсвирил де!
  11. Май лампи им викат.
  12. Взех си Garland-a тази вечер! Понеже нямам с кво да го снимам собственоръчно, ще сложа снимка от обявата: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...7_2365841_n.jpg Благодарности на Антон.
  13. И аз обмислях да си взема Бугера (и сега, като слушам семпли най-вероятно ще си купя по-нататък и такава), но ми изкочи оферта за глава Garland, която най-вероятно утре ще съм купил. Дано не ме домързи да се отблежа в темата хаха!
  14. Някой случайно да има информация от къде в София мога да си купя болтче за заключване на флойд при главата? Моето го изгубиха, когато си дадох китарата за 1 концерт и съм в траур :X
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.