Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivailo Jotoff

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    akusti4na

Ivailo Jotoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нямам нито опита да свиря пред публика, нито възможността, но имам мнение.Облеклото си е вид експресия и смятма, че освен да свириш добре е изключително важно и да изглеждаш добре, защото все пак пееш пред хора, а те съдят главно по външния вид (в дадената ситуация).Така че смятам, че трябва да се обърне повече внимание на визията и разбира се това зависи изцяло от публиката, случая и посланието което отправяш.Ако ми се наложи да избирам бих предпочел добра и ефектна визия пред удобстовто.
  2. Здравейте, искам да помоля някой да ми обясни цялостното устройството на електрическата китара, как се приема звука, кубето, за какво служат педалите и т.н. Интересува ме също така като се избира електрическа китара на кое трябва да се обърне внимание (както применро като се взима акустична се гледа здравина на грифа, дървото, магаренцето и т.н.).Извинявам се ако се препокрива темата, но точно такава не успях да открия. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.