Jump to content
Българският форум за музиканти

soulcatcher

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно soulcatcher

  • Рожден ден 11/08/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Contact Methods

  • AIM
    soulcatcher_88
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Пловдив
  • Interests
    Музика преди всичко! И флирт естествено =Р.

soulcatcher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Уфффф, съжелявам. Ся се сетих. Аде ако някой има какво да каже по З Къстъм серията на Зилджан да го направи. Просто от скъпите серии чинели това е серията която смятам че ще е подходяща за стила ми.
  2. Начи сега има опастност да бъда убит с камъниы ама да си питамы щото аз съм безпаричен барабанисты пък е крайно време доволно разширение на чинелител И понеже смелите ми мечти за поне 2 краша, 2 сплаша, китаец и хаи-хати са трудно изпълними при положение че всички хубави марки дерат кожа наи-малкото за това че им пише името на чинелите(без да обиждам никой ма си е така). Та исках да питам какжо ви е мнението за Стаг? Бива ли ги, лесно ли се трошат? И изобщо така като чета форума, не че нещо, ама стига с офтопиците Ако има хора мераклии, много ще съм много благодарен ако някои каже някакжа дума за Стаг. И не ми излизайте с номера че в саита пише. В сайта пише дръжки! Мене ми трябва мнението на човек потребител, а не на човек който гледа как да си пробута стоката. Мерси за вниманието, Поздрави А4о
  3. Абе тука разглеждах мюзикстор.де-то и попаднах на някви много интересни чинели. Бая ефтиния, викат били правени специално за магазина. Някой попадал ли е на мнение за тях стават ли. Бива ли ги кат за без пари?
  4. Аз ся си мислех, според вас ад си купа ли един комплект евтини пейстки(101,201) и да си джама с тях или да си къткам парите? То не че са много добри ама пък е далаверка малко повечко чинели на евтинко пък кат мине време и като може де се поосерем от към сметка за чинели да си вземе примерно Зилджианки. Аз лично съм фен зилджиан щот първия сет който си взех и с който все още свиря дойде с 18 краш/райд Зилджиан(май старата З Къстъм серия) и Зилджиан фусчета в бая запазено състояние, вече второ година съм с тях, само фусовете малко на места са се "изгризали".
  5. Мойто сет-че е амати и верно че е малко поолющетено, ма то тва се оправя. В звучене тва отразява ли се по някъв начин? Аз ти видех сет-а и искрено си признавам че най-неблагородно ти завиждам! =) Какъв е като марка и от къде успя да се сдобиеш с него? Ако смяташ че няма да получа инфаркт от числото можеш да кажеш и ква пара си го зел =) А бтв кво би предложил?
  6. Лелеееее, човече!!! Чинелите къртят мивки, лепят плочки, ядат винкали и серат стружки!!! Моите поздравления. От къде си ги купувал и какви пари ти излезнаха?
  7. Много се извинявам, ама не можах да намеря къде е опцията за редактиране на мнение. Може ли да помоля по вещите в света на чинелите да направят нещо като импровизиран списък с марките и евентуално и определените серии чинели по издръжливост, качество, предназначение, и т.н. Може да е бая нахално и за това една проста насока какво да си взема за да репетирам, какво да си взема за концерти и какво да си взема като "порасна" ще свърши работа
  8. Извинявам се за наглия въпрос, ама трябва да попитам, за да знам. Ей в тоя сайт -> www.samash.com <- има много и хубави неща на аз така като гледам смешни цени и той възбуди интереса ми да почна да ъпгрейдвам яко. Ама дойде оня кофти момент в който гледаш огромното разнообразие от продукти от един тип, а ти си нямаш хол хабер кой е по-така и кой е по-онака =) Основните ми питания са: какви чинели да си търся, ако свиря нео метъл и неща които са една идея по-груби, асъщо така обичам и рязък и отсечен тон, абе общо взето кои чинели са издръжливи и имат добро звучене? Друг въпрос е кой хардуеър е по-добър? От това което знам аз съм на мнение че ямаха убиват рибата с ония ball clamp-ове. И последно, когато събирам сет-а, има ли значение примерно че снеър-а е една марка, касата от втора, един том от трета и т.н.? Аз поне начина, който открих за оправяне на проблема с цвета се нарича самозалепващо фолио. П.с. Една добавка към питането с чинелите - как смятате вие добрия чинел си е добър и заслужава да се купи дори и изписано на него име на марката му да не съответства на другите чинели в сета, абеее не е ли някак си по-добре всички чинели да са от една марка?
  9. То човека го каза. Значи по принцип оптималния вариант е две каси + кардан. Така имаш възможност да избираш между две различни 16-тини(па и по-дребни ). Едните са с еднакъв тон, а другите имат разлика примерно една октава и допълнително допринася да разнообразие в звуците =)
  10. В тоя пед на мисли ми се ще да питам възможно ли е да се събере добър амати сет в БГ. Говоря има ли от къде да се изкопаят томове, хардуеър и други неща производство амати? А отностно робуването на марки - аз не съм роб Ама някак си глупаво ми се струва на хай-хата да си с зил-ки, за краш стаг, за сплаш майнел и т.н.
  11. По стечение на обстоятелствата ме препратиха тука, за ди си търся техника за барабаните и реших да хвърля едно око на новите и по-важните теми. Еми честно да ви кажа: ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН и БАРАБАНИСТ след като видях сетовете тука и с кво желание помагате на младите таланти да проходят. Аз свиря от много време, но чак сега научих някои неща от живота с барабаните. По същество имам две питания. Първото е какво правите че успявате да се сдобиете с такива сетове - в тоя въпрос се включва от къде ги намирате такива големи сетове и от къде идват парите за тях. Другото ми питане се отнася до чинелите и стойките, защото такива неща почти отсъстват от сет-а ми, а ми се искаше да си намеря някои хубави Zildjian-и.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.