Jump to content
Българският форум за музиканти

Dikata

Members
  • Мнения

    210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar&Bass

Последни посетители

3053 профилни разглеждания

Dikata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

Статус на потребителя

Виж всички статуси на Dikata

  1. Здравей, Колега от форума тук ме насочи към теб, във връзка със смяна на праговете на една от китарите ми - Ibanez GRG (всичко съм описал в поста, който пуснах днес). Моля те, ако сметнеш че ти се занимава с моя случай, дай ми твои координати, или ми се обади на телефона, който съм оставил в поста ми (0895 731 532). Казвам се Йордан Йорданов от гр. Варна. Виждам обаче че не си много активен тук - системата показва че за последно си бил тук Last Active 13 April 2010 13:25, и нямам представа ко...

    1. chileto

      chileto

      га ще видиш писмото ми и респективно ще получа твоя отговор, без значение какъвто ще е, но поне ще знам дали ще се хванеш, или да търся и друг алтернативен вариант. Ето защо, под поста си ще напиша че към момента все още търся човек който да я пипне, а ако имам късмет ти да ми се обадиш преди друг да се съгласил да я прави, ще се радвам много, защото отзивите за твоята работа които прочетох са впечатляващи. Поздрави от мен.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.