Jump to content
Българският форум за музиканти

Sasho_Crasho

Members
  • Мнения

    247
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от Sasho_Crasho

  1. Здравейте. През юли ще бъда на гости на Виктор Уутън в гората край Нешвил, където се провеждат лагерите и още не съм се ориентирал какви въпроси да му задам. Ако някой от вас винаги е искал да го пита нещо, мога да добавя въпроси в списъка. Без такива за голямата щерка, че ще ме бие...
  2. Не знам друг барабанист с толкова дишащ груув. Много по-трудно ми се вижда да се постигне това, отколкото на Аарън Спиърс всички спортизми.
  3. Хелхата е много хубав, много е красивен! След 10 години събиране, проби и трансфери, най-накрая мога да кажа, че приключих окончателно със селектирането и съм намерил всичко, което искам и ми трябва.
  4. Елиминатор е. Тези червените приставки дават много хубава бързина при атаката, ама при връщане положението е с обратен знак.
  5. Гибралтарите с тези стъпенки наистина не са много яки. Мен са ми доста тежки и не мога да свиря с такъв. По основния въпрос - в случая не знам кой от двата варианта е по-добър, напоследък пробвах Кобра с ленти и е по-добре, отколкото с оригиналните й вериги. Новите Ямашки педали не ги хвалят особено, та може би Елиминаторът е варианта.
  6. За райд - Paiste 502, за краш - Stagg SH brilliant, за фус - Sabian Pro Sonix. При добро стечение на обстоятелствата бюджета ще бъде достатъчен, а съответните чинели са сред най-добрия вариант в ценовия клас. Даже най-добрия според моя сериозен личен опит. Но Боби (над мен) също е прав.
  7. След толкова години и аз да мога да се разпиша с нещо. Да сложиш край на селектирането на чинели си е късмет до голяма степен. Благодаря на един младеж за големия краш, длъжник съм му.
  8. Специално Пантерата с този Томан едишън не е "истинска Пантера", както би се изразил един голям познавач и е безсмислено да купуваш този вариант. За около 400 лева може да намериш на старо много по-добри барабанчета.
  9. Sasho_Crasho

    Фукня

    Златен може би ще е по-добре. От чисто злато пък хептен.
  10. ^ Ценител, който не робува на атлетите и учените в музиката?
  11. Йън или Иън е в англосаксонските страни. Приемливо е, ама Пейст...
  12. Да де, ама Йън Пейс не е бърз откак групата съществува. А между другото как в средата на 60-те са се разчували подобни неща?
  13. Защото малко хора обръщат внимание на подобни неща вече. Тук основно са се изказали не-барабанисти. Как беше онази реплика на Вини Джоунс..."Ако искате да се научите да жонглирате с топка като мен, отиде в цирка". Тази бързина няма приложение в музиката, а щом няма връзка - за чий ... зкейк е цялата аларма? Ама момчето е на добра възраст, браво за труда и нека следващите му усилия бъдат насочени в правилната посока.
  14. Вследствие от многобройни слухове и доказателства за определен тип разминавания, предлагам да се забрани да бъдат оставяни телефони в обявите. Ясно е защо - задкулисни уговорки, които ощетяват различни потребители. Пример: лице "А" приключва обява на лице "Б", давайки "Купи". През това време лице "В", което разглежда обявата, вижда, че тя е приключена, намира телефона от общ познат (или от друга обява), обажда се и стоката се изпраща по-късно същия ден. Лице "А" се обажда 2-3 минути след лице "В" и получава известие, че стоката вече е продадена. Да, аз също съм влизал ден-два след като съм продал нещо на живо и чак тогава съм затривал обявата си, но все пак мисля, че ще бъде крачка в правилната посока.
  15. Има ли свободни инструменти на разположение за включване на още хора?
  16. Аз съм навит, само да ми кажеш кога е и има ли варианти за колани тип Drum corps?
  17. Хм...тази група е с две гърди напред спрямо Mr. Big. Иначе концепцията изглежда абсолютно същата.
  18. Така е, всички Сейбиан поклонници ще порастнете все някога
  19. Точно аз нямам проблем със счетоводителските черти - професионално изкривяване. Мисля за другите, които ще се почувстват леко претоварени.
  20. Ударих едно око. Няма ли да е по-добре да се закръгли процента на цяло число, че става една счетоводителска... Иначе ми харесва как се е получило.
  21. Така де, аз мислех, че предлагаш да се показва само цифричката (0, -1, 1 и т.н.), вместо да можеш да влизаш и да преглеждаш, както си е извън личните съобщения. Да, съгласен съм с теб.
  22. Да, но неутралният като такъв може да е формиран от 1 положителен коментар (даден от приятел или даден от познат при несъществуваща дефакто сделка - има такъв случай и мога да го докажа) и един отрицателен, който определя отсрещния като доста неприятна личност, с която да се забъркаш. Без значение поредността на двете събития. Иначе втори и четвърти вариант и на мен ми се виждат излишни, защото ако има някаква лека забележка в подчертано положителен коментар - тя ще бъде посочена в текста. И обратното.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.