Jump to content
Българският форум за музиканти

Insaneripper

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Insaneripper

  • Рожден ден 11/29/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    BASS

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    софия

Contact Methods

  • Skype
    the_dreamcatcher4595

Insaneripper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Нем,батерията на електрониката е чистак бърсак,до сега съм свирил само с такива и съм нямал проблем
  2. Здравейте колеги,имам едно питане,някой може ли да ми каже къде в софия мога да намеря майстор да ми оправи електрониката на басса,че от няколко дни започна едно "плякане" и пращене в звука му и като цяло мн зле почна да звучи,а височината на струните и на адаптора са си ОК. Затова ще ви бъда много благодарен ако ме насочите към някой техник. Поздрави
  3. Тей,колеги сиг сте я обсъждали тази тема,но аз имам малко по-конкретно въпросче и се нуждая от помощ. Та на Musicman-a си сложих струни 135-ци, (5-струнен ми е баса) и въпроса ми е горе-долу на каква минимална височина трябва да са ми струните за да не дрънчат и от кое прагче да я меря височината!???? и трябва ли да правя някакви допълнителни настройки на струнника да не ми фалшивеят?? МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ ЗАДЪЛЖЕН АКО ПОМОГНЕТЕ!
  4. Някой от вас колеги може ли да ми каже от кьде мога да си взема школа за бас или някаква подобна книжцица? Поздрави!!
  5. да ви кажа момчета,аз си взех дистошън за китарта с гръндж опция и anastesiata(pulling teeth) изключително прекрасно!тей че на пича ако още не си е взел мога да му шитна моя,щот за нашия стил с групичката ми е излишен!ае поздрави колеги
  6. Аз ползвам лимитер/enhance а съм имал и еквалайзерче и личното ми мнение,че лимитера скастря доста от възможностите на басс-четата!
  7. Insaneripper

    Бас мечта?

    Пич имаш добри мечти и ибанчето си го бива,аз до преди месец си дрънчь на мойто къстъм меидче,но си имах една мечта да си взема музик ман и наи-накрая дойде заветната дата и от две седмици съм мойта мечта!:)
  8. да си кажа честно си нямам ни най-малка представа как ги прави адаптерите,но за качество гаратнирам,че е доста хуаво!=!онзи ден ако знаете Моцарт от репетиционната то дори го потвърди
  9. а и забравих проектите стават за около 3-4 месеца зависи от графика на човека ми!Поздрави маниаци!
  10. айде народе,идва лято цените падат!!!!:)custome китарки бассчета, на вече по-ниски ценивие избирате модела,цвета,с колко струни,за каква ръка(лява,дясна)аве с две думи всичко става по ваш дизайн!и като казвам всичко имам предвид абсолютно всичко става по ваш избор и дизайн!
  11. xaxa eto go kitarist4eto:)na repeticiqta pravi ludnicata,nema spirka toq 4ovek!:)evala mu se pravi na svireneto

  12. ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам прави свои адаптери???????????? хахахахаха да собствени адаптори!и при това не отстъпват по нищо на другите,смея да кажа!тествани са на 100% и грешка нямат!
  13. ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам
  14. значи на аватара е моя бас а ето един линк с мен и баса даже два са линковете 1 2
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.