Jump to content
Българският форум за музиканти

Ryan

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Ryan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ryan

    Guitar Pro

    как мога да включа китарата си към компа,и да свиря вместо някоя от партиите на" гитар про табулатура", и може ли да стане изобщо,извинявам се за новобранския въпрос ,но всеки е започнал отнякъде))благодаря предварително.
  2. Ryan

    за програмата

    Ясно,разбрах,даже вече я инсталирах,и я разучавам.А за запис на китари някоя програма конкретно?
  3. Ryan

    за програмата

    Извинявам се за некомпетентноста но сега се сблъсквам с тия неща,може ли някой да ме светне,тая програма 'гитар про",за какво точно се използва,и с какво е полезна ,гледам че много хора я използват,какви възможности има.Освен това,искам да попитам за някоя програмка,с която мога да запиша това което свиря с китарата ,на компа.Нещо с което да започна,не сам много вещ в света на софтуера особено на този тип.Иначе си имам,китара,процесор и комп. Може ли някой да ме насочи с 4,5 изречения.Не сам много тъп схващам сравнително бързо)).Благодаря ви предварително добри хора)
  4. Някой,може ли да ми каже от каде да си намеря програмка която като напиша акорда да ми покаже каде по грифа се хваща.мерси предварително
  5. дай някакви негови координати,ако имаш ,или начин да се свържа,по принцип тарся някой който да ми помогне в началото,не е нужно да е про. искам да се науча просто за собствено удоволствие да свиря.нямам амбиции,просто много свободно време.на 32 сам все пак)).
  6. Здр,всички.от около година свиря на китара,за собствено удоволствие.от теория нищо не разбирам,имам си тука една кухарка ).но вече не ми стига,иска ми се да посвиря на ел китара.тук идва вапроса ми,моля за савет,каква китара да си взема ,като за новобранец,до около 200-250лв.на старо разбира се.а и мисля май с по широк гриф трябва да е.моля за савет за някои модели които могат да се намерят за тея пари.благодаря за тарпението)
  7. Ниакой има ли песни за програмката "guitar guru".ако някой,помогне по вапроса ще сам безкрайно признателен.благодаря за вниманието.моля на ЛС или на fortnox@abv.bg
  8. Някой има ли песни за програмата "Guitar Guru".Ще сам безкрайно задалжен ако ги сподели.благодаря за вниманието
  9. Здравейте всички,знае ли някой каде може да се ходи на уроци по ел китара във Варна.мерси предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.