Jump to content
Българският форум за музиканти

Fanatik_Priest

Members
  • Мнения

    173
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Fanatik_Priest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами виж какво, винаги може да се случи най-кофтито, но, за да ти се скъса струна, някой трябва да хвърли нещо по китарата барабар с калъфа. А студът винаги оказва влияние до толкова, че да трябва да я настроиш наново. Аз лично като разнасям моята в студ после изчаквам малко да се климатизират струните, даже прокарвам ръка няколко пъти по тях, че да поемат от телесната ми температура (после така или иначе ще ги пипам, да си знаят от сега ) и настройвам. И свиря.
  2. A, добре дошъл в семейството с Шектърчетата!
  3. мии тея модели за да ти е удобно да свириш седнал тряя я даржиш кат класическа китара Което за доста хора е супер удобно...
  4. Какво се има предвид под грешки? Комозиционни или технични? Щото ако са композиционни надали биха се окачествили като грешки. Вярно е, че музиката си има своите закони, но ако нещо не е написано по тези закони и въпреки това става, няма основание да се съди неговата... "легалност". Пример - батко ви Шулдинер (лека му пръст) от Death.
  5. Горъре, голяма си скица с това видео! Иначе мерси за важния урок - определено ще влезе в действие.
  6. Schecter Omen 6 Extreme BCH Black Cherry. Имам същата, само че седми размер (демек седем струни ). Китарата е страхотна, а адаптерите са супер, както за тежък дисторшън, така и за хубава чиста китара, при все, че тон потенциометъра се изтегля и така хъмбъкерите работят като сингли, при това доста успешно. Провери дали тази с махагона иам такава опция и виж разликите в цените, после помисли и какъв точно звук ти трябва - аз съм доволен с моята, понеже имам по-пирок набор от звуци .
  7. Хехе, добре дошъл най-накрая в клуба! Да си я свирукаш с кеф! А по темата - до моя Schecter поставих: Randall RG100 G3 plus: Сори за кофти снимката, но в квартирата нямам фотоапарат.
  8. Не знам доколко моят подход е правилен, но поне при мен свърши работа навремето, когато имах повечко време. Свири колкото можеш повече, свири различни тематично неща - аз сменях Бах и други класически неща с метъл , обаче не свири много различни произведения наведнъж, а се постарай нещото, което си започнал да го доведеш до край, ако трябва дори да минат месеци в бичкане на едно и също (аз например като нямах бързина свирих един единствен риф 3 месеца, но наученото като практика си каза думата). И наистина май опитът с малка пауза става - имал съм случаи, в които свиря доста, а не постигам желаното, но след няколкодневна пауза и лека загрявка да се получи от самосебе си.
  9. Ами вместо да се оплакваме колко много не свирим да вземем да спрем за малко раздумката и да се хванем за... китарите, кво ще кажете? Аз примерно точно това ще направя понеже не искам да съм от клуба на "свиря два пъти в седмицата за по 2-3 часа и ми е кофти, че докато загрея трябва да спирам".
  10. За такъв въпрос най-правилният отговор е: Най-добрите сайтове са в Интернет. Ако беше пояснил дали става дума за процесор -> какъв или програма -> каква. Може би някой можеше да каже нещо конкретно, но все си мисля, че във всеки случай Google е най-знаещият на земята .
  11. Малко офф, съжалявам. В кой магазин имат Маршали за тестване, че до месец-два ще сменям моя кашон и трябва да реша какво ще да е?
  12. От чистите - 2 и 4. С две думи - всяка си има конкретно приложение, което е непосилно за другата. С драйв - 3. От тези семпли това е впечатлението ми, но позициите в класацията могат да са доста по-различно при други семпли (а най-добре на живо естествено ).
  13. Еми заварена сестро , ти вече се похвали...
  14. Крайно време беше да се похвалиш с перата, пък и като гледам май снимката е с нещо ново правена...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.