Jump to content
Българският форум за музиканти

avito

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kiara piano vocal

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    интернационален

avito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. avito

    Любими певци

    ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА!ПАША ХРИСТОВА! ЗАСЛУШАЙТЕ СЕ В ПОСЛАНИЯТА И...:jazzband:
  2. прощавай,Моцарт исках да кажа!!!
  3. точно тая песен почти всеки пишман-певец се опитва дда я намери или да я изпее,ама не забравяите-все пак каризма са си Каризма!!! а начина е много лесен-слушаш два часа и си изкарал пианото и вокала.(ако си абсолютист може и по-бързо ва стане)после цигулката и пианото се водят по тях. да не забравяме,че моцавт от едно прослушване е вадил партиура на цяла меса!и все пак гениите са за това- да се стремим да бъдем като тях и да се учим от тяхл за упорития няма невъзможно!!!
  4. невероятно добро попадение-има не само партитури на дж.уилиамсрно и много други качествени композитори-мисля че тук има нужда от още подобни проявирзащото вярвам,че в България има голям брой млади хораримащи желание да се занимават с добра музика.аз самият имам ограмното желание и перспектива да се занимавам с оркестрово дирижиране и композиция и наистина отдавам своята почит и огромни благодарности на човека който е направил този линк по-достъпен за всички.всеизвестна истина е рче България бълва таланти непрестанно- не бива да ги пилеем!
  5. пиши пи на този адрес и ще ти пратя каквото имам-avito@mail.bg [
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.