Jump to content
Българският форум за музиканти

admin_rko

новаци
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от admin_rko

  1. Така , здравейте наскоро имах едно концертче и реших да кача едно клипче на една от темите казва се Night in tunisia да ,но ви хареса. Джаз
  2. Едно малко Джазззззззз.......... солце ,с малко снимки ,дано ви хареса солцеееееееее.
  3. Ето ги и моите не са нещо велико , но са си мой . цък Ето направо към албума.
  4. Мерси Боре.Записах още нещо да има. цък
  5. Така, записах едно клипче на което свиря с четки , не е кой знае какво ,а и кожата на барабанчето не е никак подходяща ,но нищо дано се пак ви хареса. (цък)
  6. Реших да кача една малка инпровизация ,че скоро нищо не съм качвал , не е кой знае какво ,но дано ви хареса се пак. цък
  7. Аз мойте ги чистя с WD-40 има го почти на всяка бензиностанция (малкия флакон е 3,50 мился),води се масло за отстраняване на ражда ,но се справя перфектно и с окисляването на чинелите.
  8. На скоро записахме нещо интересно с групата , реших да ви го покажа.(има малко грешки ама какво да се прави) Поне според мен.
  9. Здравейте, скоро не съм поствал ,но сега реших да кача едно клипче ,на него съм аз заедно със клавиристъ ,инструментала в него е авторски(само отбелязвам),гледайте само началото(където сме го посавили) после почваме да говорим глупости.
  10. admin_rko

    Fotd

    Здравейте ще постна малко от клипчетата на групата ми, за да разбера вашите мнения.
  11. Да за 200 лева найстина ще ти е доста трудно да си намериш нов сет ,просто дори стагг( тактон,амати) са по 300 и нагоре.Но пък този форум е за това тук всичко може да си намериш ,че понякога и за без пари(почти). Това е просто почакай и все ще излезе нещо.
  12. Реших да запиша нешто ново и надявам се добро от предишното : http://www.youtube.com/watch?v=hiiVMR0A5sM ето дано ви хареса.
  13. Здрасти на всички скоро не съм писал ,но реших да запиша едно импровизирано drums solo което подчертавам не е репетирано .Надявам се да ви хареса. http://www.youtube.com/watch?v=-bAUiuBr_HI
  14. Според мен роклона е задължителен, кои как ште си го измисли зависи единствено от него.Но е задалжително заштото се пак сичко го правим заради хората и когато те се кефят ние се кефим ощте повече .Според мен чрез роклон е начин музиканта да покаже уважението си към хората. :punkband
  15. Аз съм Петьо от Стара Загора свиря с групата (Fear of the Dark) свиря накаде от година и половина свиря метал ,но не от най бруталния което ште рече деф и блек . Много се кефя на :Children os Bodom,Rainbow.Deep purple и др. Най важното е да става къпона и тва е .Пожелавам на сички много успехи.
  16. Да наистина урока е супер .Браво
  17. Интересно ,яко че сте направили такава тема полезно е ,трябва да зема да пробвам и аз да си направя въпреки че е много сложно.
  18. Браво супер е.Много добре е станало.
  19. Ето едно клипче от първия ми концерт надявам се да ви хареса има грешки ,но според мен е добре : . :)
  20. Аз в момента свиря с едни амати ,ама в най-скоро време ште си взема (Mapex m birch)който според мен са идеални за моето ново. По натанак може и някви по скъпи.
  21. Ето да ви покажа и моите нови придобивки. ,, 17" инча медиум краш и ,,21" инча гроуф раид . Марката е Paiste 5 . http://i.data.bg/08/01/20/769446.jpg http://i.data.bg/08/01/20/769462.jpg
  22. Здравеите ,казвам се Петьо занимавам се близо от година и половина с барабани . От Стара Загора съм свиря с група и с музиканти от музикалното у4илиште в града . С групата ми свирим рок , джаз и метал малко . Поздрави на си4ки и много успехи .
  23. Браво супер е ,страхотна музика се полу4ава.
  24. И аз така първо, гледам педала на касата и на фуса после гледам, и соло барабан4ето после минавам по сета ,няколко пъти да проверя дали си4ко е на 6 и тогава ве4е си4ко е ок.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.