Jump to content
Българският форум за музиканти

johniebgood

Members
  • Мнения

    908
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

johniebgood last won the day on Май 22 2011

johniebgood had the most liked content!

Относно johniebgood

  • Рожден ден 11/27/1967

Previous Fields

  • Инструмент
    бас

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

2623 профилни разглеждания

johniebgood's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

100

Обществена Репутация

  1. Отворено писмо... http://sirbass.blogspot.com/ Моля, не го трийте, оставихте право на отговор дори на Явор Тъпото!
  2. Това дава много по-добра представа за нещата. Сигурен си, че свириш с изравнена динамика? Ако е така и аз бих сменил първо струните после нещо друго. И все пак, ако ще сменяш адаптери/електроника, помисли не е ли по-добре да си купиш малко по-скъп, но приличен бас! Си струна ти звучи като канап, без брилянс, скъси я, няма да ти реши проблема, но може да звукне по-добре!
  3. Аз не виждам защо си записал този семпъл, при положение, че си ползвал компресор. Точно щях да напиша, че басът си звучи прекрасно, особено за марката. Следващият семпъл го драсни съвсем постен!
  4. johniebgood

    Фукня

    Честито! Да не забравиш да пуснеш семпъл с пиезотата и да дадеш инфо.
  5. Това беше някъде в Чeхия май... V Майкъл е жив и работи в ТВ7... V Какво се случи вчера в трамвая? Качва се един цървул, облечен с тъмен костюм, черно дълго яке, черни обувки и черни чорапи, късо подстриган. Седна пред мен и проведе наколко разговора от "BlueBerry-то" си. Дотук добре! В един момент се качиха контроли, цървулът не ги забеляза веднага, но щом ги видя изхвърча от трамвая, малко преди да се затворят вратите...?!
  6. На мен Крюгера ми харесва повече, съдейки по семплите, но мисля, че всеки от 2-та ще свърши работа. И все пак, аз залагам на Крюгер.
  7. Това виси в трамваите...Явно, който го е написал е наясно с английския.
  8. мотористът ако можеше да кара без ръце, можеше да свири бас...
  9. Ясно де, аз просто не издържах на изкушението да опитам , то тва е и някъв евтинджос.
  10. ^Доста преампове са ми минали през ръцете, но твоят явно е някакъв какъвто не съм виждал... А от темата, поне за мен има смисъл, а и ако се позачете човек, все има какво да научи, къде по-безсмислени теми битуват из форума. И за семплите не си прав, първите 2 видеа, които качих, дават яснота по въпроса, какъв звук търся и ако някой го е постигнал, него или подобен, можеше да качи. Правеният МТД на разбойника е много близо до това, което търся, например. @Свилен, изписвах разни чарколяци за Краси и току що пробвах тази далавера, в насока пиезо и да ти кажа, нещо не съм впечатлен...
  11. ^ Е ти направо ме бартолинизира! Много ме радва твоят бас. А Краси тия дни ще донесе един Уоруик с Делано да видим. Време е за бас среща май...
  12. ^Те хубаво предоставят, а финанси предоставят ли? Сега ще разгледам и сайта, който си дал. Току що Темерут ми даде компетентно телефонно мнение, че Делано не си пасват много с Агилар, а на него му вярвам Това леко променя нещата, ама леко... Конклин не ми ги хвали, фен съм! преди няколко години, ако Рудибас беше кандисал, сега щях да съм конклинист..., но не е и това.
  13. ^За Р.Бона просто дадох произволен пример, ясно че няма да сменя адаптери или ел. на Фодера, а за МТД и аз видях, че Бартолини прави електроники... В първите 2 видеа примерите са адаптери Делано с ел-ка Агилар и определено ме радва звукът. За акуст. свойства съм съгласен наполовина, ще гледам адаптерите да са сходни по размер, за да не се копа много, ще са на същите места, на които са сегашните Кент Армстронг. забравих да напиша, че иде реч за 7 струнен бас, което леко стеснява избора. Спрял съм се на тези - Delano - Delano SBC 7 HE/S Set - 7 String Soapbar Set или Delano SBC 7 HE/S-4 Set - 7 String Soapbar Set. Следва логичният въпрос, каква е разликата между Dual Coil Humbucker и Quad Coil Humbucker? Ясно е, че едните са с двойна намотка, а другите с четворна, като звук ме интересува. @Свилен Бас пресижънският вариант не ме вдъхновява, иначе и аз съм фен да имам пиезо, ама в комплект с ел-ка и адаптери, някои модели на МТД са така, По-натам @разбойник, знаеш, че се бях впечатлил от твоя правен МТД, ако не се лъжа беше със Сеймур Дънкан, ама те нямат 7 струнни май, а електрониката каква ти беше?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.