Jump to content
Българският форум за музиканти

johniebgood

Members
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

johniebgood last won the day on May 22 2011

johniebgood had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

About johniebgood

 • Rank
  пич
 • Birthday 11/27/1967

Previous Fields

 • Инструмент
  бас

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. johniebgood

  На горещият стол Johniebgood

  Отворено писмо... http://sirbass.blogspot.com/ Моля, не го трийте, оставихте право на отговор дори на Явор Тъпото!
 2. Долу вдясно пише: Community Forum Software by IP.Board 3.2.2, т.е. версията на форума, а админът едва ли би влагал време и труд да си играе с подобни промени само за собствено удоволствие. Всичко е видно. Едва ли са необходими предупреждения за такива промени всеки път. Достатъчна е точка в правилата, описваща да се има предвид това. Сещате ли се и за текстовете тип: "Запазваме си правото да променяме този продукт без предупреждение"? Имам чувството, че смятате, че съм против вас, не бе хора, не съм.
 3. Ще се предотврати отварянето на безсмислени теми като тази и хора като мен, които не са ИТ спецове, няма да се чудят какво точно се случва.
 4. @IgniteAll - сделка! И понеже съм възпитан човек, ако смяташ, че ти "създавам работа с това ми поведение", поднасям извинение! Макар и да не виждам с какво толкова те дразня, винаги съм се опитвал да помагам с каквото мога на всеки. Приключих!
 5. Скрити рекламки, сега пък ставаш смешен, идеята е на Fats, не моя и не ми дръж такъв тон ако обичаш, защото не си ми на годините и на другите работи! Много от негативните постове, както и моя ги предизвикваш точно ти, с комсомолското си поведение и това е прецедент. Всичко, което написах по-горе беше с едничката цел да ти спестя обясненията, щом не го приемаш така - твой проблем! Очаквам извинение за непростимия ти тон! П.П. Да стана изряден и да ти доказвам нещо..., човече, ти добре ли си?
 6. Както винаги приемаш нещата лично и се оправдаваш, а аз ти давам съвет, как да избегнеш отваряне на излишни теми и обяснения, както и да е. Мир да има!
 7. johniebgood

  И аз ще се правя на басист ;)

  Това дава много по-добра представа за нещата. Сигурен си, че свириш с изравнена динамика? Ако е така и аз бих сменил първо струните после нещо друго. И все пак, ако ще сменяш адаптери/електроника, помисли не е ли по-добре да си купиш малко по-скъп, но приличен бас! Си струна ти звучи като канап, без брилянс, скъси я, няма да ти реши проблема, но може да звукне по-добре!
 8. Напълно съгласен с Ultramega! Викторе, защо да не се пише, при положение, че вие самите не сте дали информация? Ако беше отворил една тема с това , което си написал в първия си пост, нямаше друг да отваря такава. И аз не харесвам новия вид, но щом е с цел, ще чакам. И какво се случи с аватарите, много си харесвах стария, ама изчезна и не помня откъде го бях намерил?
 9. johniebgood

  И аз ще се правя на басист ;)

  Аз не виждам защо си записал този семпъл, при положение, че си ползвал компресор. Точно щях да напиша, че басът си звучи прекрасно, особено за марката. Следващият семпъл го драсни съвсем постен!
 10. johniebgood

  Фукня

  Честито! Да не забравиш да пуснеш семпъл с пиезотата и да дадеш инфо.
 11. johniebgood

  Проблеми с настройване

  Затегни гайките!
 12. johniebgood

  Забавна простотия

  Това беше някъде в Чeхия май... V Майкъл е жив и работи в ТВ7... V Какво се случи вчера в трамвая? Качва се един цървул, облечен с тъмен костюм, черно дълго яке, черни обувки и черни чорапи, късо подстриган. Седна пред мен и проведе наколко разговора от "BlueBerry-то" си. Дотук добре! В един момент се качиха контроли, цървулът не ги забеляза веднага, но щом ги видя изхвърча от трамвая, малко преди да се затворят вратите...?!
 13. johniebgood

  Проблеми с настройване

  My link
 14. johniebgood

  Дилема между две комбо-та

  На мен Крюгера ми харесва повече, съдейки по семплите, но мисля, че всеки от 2-та ще свърши работа. И все пак, аз залагам на Крюгер.
 15. johniebgood

  Кавъри задминали оригинала

  http://www.youtube.com/watch?v=y5tOpyipNJs http://www.youtube.com/watch?v=2b0KQ6_Oek8 http://www.youtube.com/watch?v=mmdPQp6Jcdk
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.