Jump to content
Българският форум за музиканти

fxf

newbies
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fxf

 • Rank
  Ослушващ се

Profile Information

 • Location
  Sofia
 1. fxf

  Трикове и ефекти

  аз не говоря за преампа на усилователя..а да бъде само крайно стъпало - лампа..или да има send/return и така да изолирам предусилователя.
 2. fxf

  Трикове и ефекти

  ами така си купих ibanez-a от някакъв пич. Китарата е корейско производство, обаче тои като бил в австрия си купил тези адаптори и ги сменил и само сингъла си е корейски.Звука е добър. но нямам лампов усиловател за да бодна в него tubeman na H&K. и такз а да се изпържи максимално.
 3. fxf

  Трикове и ефекти

  а какво имаш в предвид под: " истински АМП " ?
 4. fxf

  Трикове и ефекти

  da, gledah.. gledah i drugite ti nesta..ti gi pravish malko po razlichno.. za satriani.. trudna rabota. a pickup sa mi neck: steve special i bridge: paf. no qvno si trqbvat dosta uprajneniq :? zastoto nomera e da moje tva da se vmykne v solo..i da se poluchi ot raz.
 5. fxf

  Трикове и ефекти

  Здрасти, можеш ли да ме насочиш от къде и как да понауча разни трикове с тремоло. Гледам концерт на Стив Вай, Джо Сатрайани...и т.н. и много неща ме кефят, но не мога да разбера и видя точно техническото изпълнение - в смисъл къде и в кои момент да пипва и в какво положение ти е тремолото. Например Сатрайани има един трик , който прави често - удря струната..после с лявата ръка хваща тремолото и дясната прави несто... и в краина сметка има жестока пищялка. 100 пъти го превъртах..и пак не мога да го видя как точно го прави. За такива неща говоря. 10х предварително.
 6. fxf

  Трикове и ефекти

  а от къде може да се намери тази книга?
 7. fxf

  Line 6 PODxt Live

  Да, така е за съжаление. Единствения начин е някои (познат, приятел) там да ти го поръча по нета или да отскочи до магазина и да ти го купи, а после или по пощата или по някои човек да ти го прати. Ако ще е по пощата - препоръчвам застраховка! Аз така съм процедирал до сега.
 8. Мисля че при едните бяха четни хармоници, а при другите нечетни. Четните са при лампата и е установено че ухото харесва повече тях. Една от вероятните причини е , че в прородата почти изцяло всички звуци са четни хармоници.
 9. fxf

  Line 6 PODxt Live

  Аз имам POD 2.0 . Честно да ви кажа, имам чувството , че този процесор гълта тона. В смисъл , че я няма динамиката на удара, каквато е при ламповия преамп. Иначе безспорно е много удобно тва чудо PODxt Live. Ето тук цената е по тънкажна: http://www.guitarvision.com/mf/mf_frameset.htm аз сък си купувал на 2 пъти неща от там - няма проблеми.
 10. Абе не знам за Marshall, ама ако ми сложат един marshall и едно Mesa Boogie един до друг, грабвам Mesa-та и беж да ме няма....
 11. В това спор няма !
 12. За тоя Бисер Рачев мога да кажа 2 неща които знам. Първото е че съм го гледал на живо - наистина маже. А второто е мнението на нашия вокал, които е бил с него в една група около 1 г. мисля и то е ,че е супер НЕкоректен и вулгарен !!! Повечето хора не го издържат и се махат от групата. А факта че има случаи когато си прибира парите от участие на групата и казва на останалите че не е платено....говори достатъчно!
 13. okolo 15god...s prekysvaniq, no mai krastata si ostava za cql jivot i nqma otkazvane.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.