Jump to content
Българският форум за музиканти

Cyclone

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Cyclone

  • Рожден ден 06/21/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Cyclone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Cyclone

    Струни...

    Оказа се, че са ми били сложили само 2 пружини, имах още една в комплекта и си я сложих, сега е плътно лепнат моста, доволен съм, въпреки, че не мога да ползвам ръчката наобратно... май ще трябва да затегна и винтчетата на тремолото... Danke за помощта
  2. Cyclone

    Струни...

    Аз току що си сложих 10-ки на моята (Squier Standard Stratocaster) и моста ми изкочи бая нагоре. Значи още пружини? Предполагам, че се продават, каква им е цената горе-долу? А лошо ли е за китарата ако сега си я настроя и си свиря докато си купя пружини, имайки предвид, че няма да си ползвам тремолото?
  3. Brat mi me e izprevaril na tozi sait :D

  4. Ами точно такъв купихме. От Yamaha центъра, цената май беше същата. В интерес на истината имало е сигурно кой да ми го донесе, ама нейсе - здраве да е. Темата е затворена!
  5. Благодаря за инормацията, ще я имам предвид.
  6. Neven, :think: представям си го от порядъка на 300-500 лева. Над тази граница няма да ни разори, но все пак тя още не може да свири...
  7. Благодаря за информацията. Акустичното за съжаление отнема прекалено много място. До момента стигнахме до извода, че Casio са сравнително добри. Така бях и чувал. Не бих отказал малко по специфично: октави, бленди, акомпанименти? Какво и колко е препоръчително да има?
  8. Здравейте! Както можете да видите от профила ми, съм по-скоро китарист, отколкото пианист, но на по-голямата ми сестра и е щукнало, че иска да се учи да свири на клавишни и скоро тръгва на уроци. Обаче, както е казала и Пипи, трудно е да се научиш да свириш на пиано без да имаш такова. Е, идват празници и желаният й подарик е синтезатор. За съжеление никой в семейството ми не е експрес по тоя въпрос затова, моля да ме упътите към марка/модел/силно препоръчителни характеристики на keyboard/синтезатор за начинаещ на разумни цени, както и към добър в тази насока музикален магазин в София.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.