Jump to content
Българският форум за музиканти

ujs.

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ujs.

  1. Здравейте, вчера докато си свирех за съжаление моят Korg Pa 300 ми направи проблем. Проблема е че някои клавиши не искат да работят, а други издават звуци, но не както трябва. Звуците са като при натискане на два или повече клавиша. Ако сте се сблъсквали с подобен проблем и знаете как се оправя, споделете ми ще съм ви много благодарен! Видео: https://streamable.com/kq1df0
  2. ujs.

    Какво е това?

    Здравейте клеги! Наскоро си купих синтезатор KORG PA300 всичко му е ок, но едно нещо ми направи впечатление в него, което не го виждам в другите PA 300 в нета. Може да видите за какво става на въпрос на снимката. Просто ми е любопитно, не ми пречи или прави пробеми.
  3. Здравейте колеги! Имам състейн педал Yamaha FC5. Ще мога ли да го използвам на синтезатор KORG PA 300? Блгодаря Ви предварително!
  4. Намерих също един KORG PA 50 за 500 лв. от един познат. Та, дилемата сега е, кои от двата модела е по-добър? Korg pa 50 или Yamaha psr-e463. Korg pa 50 знам че е доста стар модел.
  5. @yamaha @CyberGene Спрях се на YAMAHA PSR-E463. Втора употреба, за 350 лв. Дайте мнения!
  6. Е това е!? Почти нищо не разбрах от тази таблица която ми изпрати. Абе, най-добре ще питам тук, като си избера някой синтезатор. Благодаря Ви!
  7. Може да прозвучи малко тъпо но.. упътването има стотици страници, какво точно да търся. Как се определя кое е добро, и кое не е? Кои са най-важните точки, които да търся?
  8. Здравейте, в момента имам синтезатор по-точно Yamaha PSR-90. Доста стар модел от 1987 г. Клавишите му не са Touch response, и този факт ме дразни като цяло. Затова реших да си купя нещо бюджетно но този път с Touch response клавиши. Та, въпроса ми е тези видове синтезатори с Touch response, работят ли добре като се свържат към компютър, телефон, таблет и т.н чрез MIDI. Ще мога ли да се възползвам от Touch response екстрата?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.