Jump to content
Българският форум за музиканти

csc

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно csc

  • Рожден ден 09/13/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Вокал

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    332458502

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Aarhus, Denmark
  • Interests
    Класика

csc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нищо подобно смея да кажа аз. Този глас за какво го имате- за да ви върши работа или за да му слугувате цял живот? Не е препоръчително да се хапват фъстъци и шоколад преди пеене, за другото няма проблем. Но важното е да си научиш гърлото да не ти ги създава тези проблеми. Всичко е до психика и самоконтрол. Все пак един живот живеем, не трябва да се лишаваме от разни глезотийки. И пеенето трябва да но достава удоволствие, а не куп проблеми, диети и лишения.
  2. Естествено, че може да се шрегракне от слушане! Освен с ушите си, певците слушат и с гърлото си, затова когато слушаш някой как се дере или се мъчи известно време, след това ако не ти е тренирано гърлото за "не чуване на лошите тонове" ве прегракнеш. На мен ми се налага понякога да слушам една бъдеща фолк-певица преди мен на уроците си в Събота. Момиченцето има ангелски глас в първите 30мин след това не може да си задържи тона, та като ми се падне "честта" да я слушам, си слагам ръцете на врата и си мисля за неща, които да ме отведат много надалеч. И номера минава! Сигурна е работата, понеже съм питала учителката си и тя ми го обясни. Аз лично пея в хор и колегите ми никога не идват разпяти на работа и като почнат да пеят всички започват да кашлят и да им се образуват хрипове и съм забелязала, че щом колежката до мен се изкашля, след нея и аз кашлям. Шантава работа, ма е истина!
  3. csc

    Секс и глас

    Аз лично мога да кажа, че след секс пея като ангелче. И тъй, като гласът ми е още детски учителката ми по пеене ми заяви : "АЗ започнах да пея като хората чак, след като родих сина си. Не, че те карам да разждаш, ма поне таковата.. Не си мисли нещо, че те карам даго правиш, ма полезно е..". И друго съм забелязала - когато съм спала по-малко от 8 часа пея много зле, същото ми се случва и ако съм се натъпкала с храна 1 час преди урока. И на пук на всяка логика аз пея най-добре сутрин, точно 2 часа, след като съм се събудила. Но на всеки глас тези неща му влиаят по различен начин и това е логично-различни организми все пак.
  4. Ей хора, аз съм още каратистка в тоя форум и гледам гледам и изпускам всички сбирки и мероприятия, които се организират. Затова моля Ва най-учтиво и чистосърдечно ако скоро има сбирка на вокалите или на форума или някаква друга организация с нестопанска цел се заформи, някои да вземе да ми пише на лична, щото иначе все съм неразбрала. Заплеса ми е пословичен, в разрез с огромното ми желание! До скоро
  5. csc

    Music Idol

    Здравейте! Аз също получих декларацията си, на кастинг съм от 13*30ч на 15.02.2006г. В интерес на истината възнамерявам да отида с празна декларация, да пея ако ми позволят и след това да видим какво ще се случи, защото мисля, че декларацията ще бъде нужна за2-я катинг. Предполагам дее... Прочетох внимателно целия този ферман и ми се струва доста "обвързващо" за мойта свободолюбива душичка, пък и "ДОГОВОР С ИЗВЕСТНА МУЗИКАЛНА КОМПАНИЯ' ми звучи като мижи да те лажем и веднага ще се обоснова. Светлозар Христов получи ли албума си? Не, 2 години търпя крясъци и викове от продуцентите във 5stars. Ма тавата - нъцки. Та при положение,че Евгени е продуцент на шоуто, може победителят само с "договора" да си остане.. A по въпроса с материалите- не съм виждала по-лош човек от г-н Трофонов, ако реши да постигне нещо, успява. Но той винаги се е бил в гърдите, че е супер честен, морален, абе ваобще алтруист си пада човекът. Респективно няма да си позволи да Ви резили кой спал с мъже, кой със жени и мисля, че тук ще се държи на пеенето и музикалния шоубизнес, ха за шоуто вече се амортизира и азтова почна да се занимава с толкова странички проекти, но за бизнеса тепърва ще има какво да се види от него. Всичко, което казах до тук е мое лично мнение и е продиктувано от допира ми с въпросния екип по странични проекти, като "Шоуто на Слави", "Красавицата и отличникът" и 2 сезона на "5stars" и някои достоверни източници, "внедрени" в Активния, та даже агресивния фенклуб на г-н Трифонов. Така че, успех на всички.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.