Jump to content
Българският форум за музиканти

EvgeniYordanov

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

EvgeniYordanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте. ОБЛАСТ ВАРНА. Търсим китарист за Метълкор проект. Предимство се счита да е креативна личност и да може да композира музика. Също така да разполага с достатъчно време за репетиции. Концепцията на проекта е ясна и сме се сработили, просто сегашния човек не може да отделя необходимото време. За повече инфо на лично съобщение или тел. 0879/485-700.
  2. Здравейте! Търся хора за съвместен Метал проект. Като идеята е основно да се правят авторски парчета, разбира се за начало ще се почне и с някой кавъри. Имам репетиционно място с апаратура, като условието е всеки от бъдещете членове в проекта да си има неговите там процесор за китаристите и басистите. А за барабаниста да има собствен комплект барабани. Искам с хората който разработваме проекта да станем по скоро приятели, а разбира се музиката тя ще си върви. Като опит за себе си мога да кажа, че до момента бях вокал в The Elephant's Foot (може да видите в фейсбук страницата на групата) и имам опит дори и малък като фронтмен, на 28 години съм и това е то. Групи който смятам да повлияват на авторските и мои любими "Killswitch Engage", "Falling in reverse", "As i Lay dying", "Trivium", "Bullet for my Valentine", "Northlane", "Motionless in White", "Miss May I", "Upon a Burning body", "Asking Alexandria", "Novelists FR", "Imminence", "Black Veil Brides", "Escape the Fate" и много други. За контакт тел: 0879/485-700 - Евгени имам и фейсбук https://www.facebook.com/EvgeniYordanov09. Благодаря за вниманието.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.