Jump to content
Българският форум за музиканти

Shani

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shani

 • Rank
  Ослушващ се

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, бяло търся. Накрая вече се чудех дали да не взема черно, но в Динакорд казаха, че нямат и черно, макар да пише, че е налично. Питах ги преди няколко дни. На тези от втория линк съм звъняла и нямат. Утре ще преслушам тези от първия линк. Благодаря
 2. Благодаря ви! Ще чакам да видим от кои модели ще заредят и ще решавам.
 3. Благодаря ви за отговорите, но в написаното в предишните теми не се коментират моделите, за които аз питам.
 4. В Thomann също го няма, пише след 5-7 седмици или 6-8 седмици. Не ме устройва, не ми се чака. Или за тия пари няма друго подходящо и да си чакам?
 5. Здравейте, не отварям нова тема, тъй като тази е от съвсем скоро, а моето питане е подобно. Искам дигитално пиано, бюджет 1500лв, изисквания - да има тежка клавиатура като на акустично пиано, да изглежда така и да има хубав звук. С 88 клавиша. Любител съм, искам да си свиря за удоволствие, учила съм по старите руски школи, няма да ползвам приложения за телефон, а най-обикновени нотни листи. Спрях се на Yamaha YDP 144. Няма го, никъде не го намирам, освен в Технополис, където е с 300 лв по-скъпо, отколкото при вносителите. Уж ме записаха в Динакорд да ми се обадят като получат, ама това чакане в неизвестното ме дразни. Взех да се оглеждам за друго, което е налично. И тук съм с 2 въпроса: Какви са съществените разлики в YDP 144, YDP 164, YDP S54 i YDP S34. И може ли да препоръчате друго с тези характеристики, при което обаче да няма проблем с доставките. Може и от Thomann, muziker - не ме притесняват онлайн поръчките. Ако ще платя за YDP 144 300 лв повече, то може би ще има по-хубав модел за същите пари от друго място. Нямам много възможност за обикаляне по магазини и тестване, пък и съм свирила преди 20 години, така че няма да има особена полза.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.