Jump to content
Българският форум за музиканти

илко илко

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About илко илко

 • Rank
  Ослушващ се

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. илко илко

  yamaha psr 730

  Блаодаря !
 2. Искам също да попитам всички ритми които видях в линка на колегата от предишен пост са sty формат ,та мисълта ми е аз ли съм екстремно неграмотен и не мога да си ги пусна като инфо от дискетата самата дискета ли ми е проблемна или машината произвежда само mid и usr файлове .Също така ме интересува когато се слага инфо на дискетата трябва ли да е в папка за да може да се възпроизвежда отделно инструмент ритъм или инструментал. Мерси предварително!
 3. здравейте , аз съм любител клавирист и наскоро си купих yamaha psr 730 и тук виждайки малко повече опции реших да качвам ритми (най-вече народни сръбски и каквото даде нета) обаче не намирам конвертирани в мид файл предполагам това е единственото разширение за файлове за тези машини.Видях в по-горни постове програмата за конвертиране но ще съм благодарен и на малко повече информаци
 4. илко илко

  yamaha psr 730

  За второто благодарности а за първото - флопито зарежда ,но явно информацията ,която съм сложил не е за моя модел.Взимах стилове и инструменти от този сайт www.midi-matrix.com .Ще потърся из нета за стилове и инструменти с това разширение понеже искам да се науча да свиря народно .Наблюдавам че ритмите за пср от 730 надолу са с разширение STY .трябва ли да си търся конвертор ?
 5. илко илко

  yamaha psr 730

  Здравейте музиканти! Имам нужда от помощ, купих си наскоро ямаха пср 730 и не мога да се справя със зареждането на файлове от флопито. Искам и да попитам какво е разширението на файловете за тази машина . Благодаря предварително!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.