Jump to content
Българският форум за музиканти

илко илко

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

илко илко's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Искам също да попитам всички ритми които видях в линка на колегата от предишен пост са sty формат ,та мисълта ми е аз ли съм екстремно неграмотен и не мога да си ги пусна като инфо от дискетата самата дискета ли ми е проблемна или машината произвежда само mid и usr файлове .Също така ме интересува когато се слага инфо на дискетата трябва ли да е в папка за да може да се възпроизвежда отделно инструмент ритъм или инструментал. Мерси предварително!
  2. здравейте , аз съм любител клавирист и наскоро си купих yamaha psr 730 и тук виждайки малко повече опции реших да качвам ритми (най-вече народни сръбски и каквото даде нета) обаче не намирам конвертирани в мид файл предполагам това е единственото разширение за файлове за тези машини.Видях в по-горни постове програмата за конвертиране но ще съм благодарен и на малко повече информаци
  3. За второто благодарности а за първото - флопито зарежда ,но явно информацията ,която съм сложил не е за моя модел.Взимах стилове и инструменти от този сайт www.midi-matrix.com .Ще потърся из нета за стилове и инструменти с това разширение понеже искам да се науча да свиря народно .Наблюдавам че ритмите за пср от 730 надолу са с разширение STY .трябва ли да си търся конвертор ?
  4. илко илко

    yamaha psr 730

    Здравейте музиканти! Имам нужда от помощ, купих си наскоро ямаха пср 730 и не мога да се справя със зареждането на файлове от флопито. Искам и да попитам какво е разширението на файловете за тази машина . Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.