Jump to content
Българският форум за музиканти

ipolit

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ipolit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за отговора. Тук не свири тремоло, а арпеджио и го няма заглушаването от следващия пръст. Аз този съм го гледал и ще ти дам пример с него за мойто тупащо тремоло (при мен е по-лошо де). https://www.youtube.com/watch?v=esiG2nF6r8s
  2. Здравейте, някой може ли да даде съвет за по-добро звучене на тремоло без нокти. Мога да го изпълнявам с доста висока скорост, но тогава звучи по-скоро като тъпи удари по струните. Като се свири по-бавно горе-долу звучи, ама пък му се губи непрекъсваемостта. А нокти не искам да си пускам, че хич не ми харесва. Предварително благодаря
  3. Моя грешка, нищо не и е объркано - тя е s53c, а не 63
  4. Тя тая в ОЛХ е нещо сбъркана. Моделът отговаря, обаче човекът е написал, че е 1/2 - за много малки деца и така изглежда на снимката. А това, което ми трябва като размер е 7/8
  5. И на мен първият ми избор беше Кремона, ама е много сложно човек да намери нещо актуално като цена и модел. Гледам американския сайт, там са листнати само стандартни и цените са доста високи. Иначе намерих една, която изглежда точно каквато би ми свършила работа, но си нямам на идея какви пари струва - Sofia s63c - 630 mm/50 mm ширина на грифа. По чуждите сайтове цената варира от 230 до 850 евро.
  6. Намерих 2, които отговарят на изискванията и не са съвсем куча марка. Естествено това е възможно най-ниския клас и на двете иначе уважавани фирми. Cordoba Dolce и Alhambra Señorita 3 C - 7/8 Двете изглеждат общо взето еднакви като Cordoba-та има метален прът в грифа, което може да е предимство. Цените и на двете са по около 500 лв. Гадното е, че трябва да се поръчат онлайн, което означава, че не мога да ги огледам, а в тая ценова категория може и да има изненади. Някакви мнения коя да предпочета, ако реша да купувам?
  7. Здравейте, от няколко месеца се уча да свиря на китара. Купих си един смотаничък Fender FC-1. Проблемът ми е, че пръстите ми не са много дълги и освен това не съм първа младост, тъй че вероятността да ми се разтегнат не мисля, че е кой знае колко голяма. Та искам да попитам дали може да ме насочите към някой по-бюджетен модел класическа или фламенко китара, която да е с размери 630 мм, но тези които намирам са с 46 мм широк гриф, а аз искам да е поне 50. Има такива, ама не съм открил нищо под 800 евро примерно, а на мен по- ми се ще да е максимум 500 лв. Eто какво имам предвид Cordoba C9 Parlor или HANIKA 50 MC 63/50 Предварително благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.