Jump to content
Българският форум за музиканти

leadoff

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    leadoff

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

leadoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Наскоро приятел се сдоби с лампов усилвател Regent 60 (като този на снимката по-долу), който явно е престоял в гараж или мазе много години и изглежда доста зле на външен вид. И естествено, не работи... Съответно сега се търси майстор за диагностика и евентуален ремонт. Ще съм благодарен за обратна информация тук в поста, на лични или на 0893559844 Драго.
  2. @ Voodoo Metal PK Да, колегата L.K. е прав... Първо, е все тая дали ще си "ръгнеш" китарата в компа, уредбата, телевизора и т. н. техники с усилвател, ако не искаш да изкараш "нещо по така". Друг е въпроса, ако искаш да ползваш компютъра си с някакъв софтуер като Guitar Rig, Amplitube, GTR, Revalver и т. н. моделинг софтуер на китарни ампове и ефекти за да свириш. И ако е така наистина "бегай да четеш" :-), много е писано по въпроса. Но за да съм ти полезен все пак ето един шорткът от мен: конфигурацията ти покрива минимума за това да използваш Amplitube 2 например (1GHz / Athlon XP 1.33 GHz, 512 MB of RAM, Windows XP), но първо ще трябва да си оптимизираш системата и то здраво за да не дърпа ресурс, който ще ти е необходим за да върви гладко и второ да имаш инсталиран ASIO4ALL драйвер за да избегнеш закъснението на звука. Или просто попитай някой, който ги чатка тези неща и той да ти покаже за какво иде реч. Успех!
  3. Holiday на Scorpions, Wish You Were Here на Pink Floyd, Wonderful Tonight на Eric Clapton, A Tale That Wasn't Right на Helloween...
  4. DigiTech RP155 - няма да съжаляваш. За цената си е много добро решение.
  5. Уау, вокала :-)! Страхотен си, продължавай смело напред и успех в предстоящите проекти.
  6. А пробва ли BLADE китарите - продават ги във Фактор, на Кракра? "Класическа" форма, много приятни "на пипане" и на звучене... Варианта с хъмбъкер си е универсално решение за стил. Успех с избора !
  7. известни още като "оригинални китайски"
  8. Търся wraparound stoptail bridge (долен мост) - модел AVT2, производство на TonePros - http://www.musiciansfriend.com/product/Ton...-Set?sku=300242. Някой знае ли дали се продават в БГ такива.
  9. Моля за съвет... Новичката ми китара само след 4 месеца вече е с травма - спукан и разлепен гриф след нелепо падане ... Спукването е точно в онази част където грифа е слепен фабрично диагонално (забелязвам че при доста китари е така) някъде м/у 1-ва и 3-та позиция. Понеже ми е трудно да обясня къде и как е пукнатината ето няколко снимки на които се вижда проблема: http://store2.data.bg/leadoff/Photos/1.jpg http://store2.data.bg/leadoff/Photos/2.jpg http://store2.data.bg/leadoff/Photos/3.jpg http://store2.data.bg/leadoff/Photos/4.jpg http://store2.data.bg/leadoff/Photos/5.jpg Ако знаете начин да се оправи и евентуално добър лютиер в София ще съм изключително благодарен за всяко инфо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.