Jump to content
Българският форум за музиканти

Trafo

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Trafo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря.Въобще не разбирам от музика.Петък след урока ще разпитам учителката и ще пиша по-конкретно.Тези ще свършат работа , за да се упражнява.
  2. А някой да има начална школа по пиано на pdf или word , за да го кача на таблет?
  3. 740лв. и за 40лв. си направих маса сам.
  4. Току-що поръчах KORG B-2Wh
  5. Добро утро, Благодаря за обширния коментар. Очаквам препоръки за пиано с hammer action keys около 700лв. - KORG B1 , YAMAHA P-45...?
  6. Здравейте, Предлагат ми Medeli SP4000 със стойка за 500лв. , като продавачът твърди , че е купен миналата година от музикален магазин и е ползван много малко , но е с изгубени документи. Струва ли се да се купи и какви са рисковете при такава инвестиция?При евентуално повреда има ли къде да се ремонтира това дигитално пиано? Обмислям и покупка на нов Alesis recital pro. Коя марка е по-читава? Ще се ползва от дете , което сега ще стане на 6г. и ходи веднъж седмично на урок по пол.час. Благодаря предварително за помощта.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.