Jump to content
Българският форум за музиканти

Gesho

newbies
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gesho

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара
 1. Колеги благодаря ви много за мненията! По принцип свиря на китара но реших да пробвам малко клавир та модела като за начинаещ е супер ,а и го взех за 40 лева не е ползван но имаше този проблем. Успях да го оправя след като прелепих с поялника цялата главна платка и тръгна да работи по вода. И клавишите смазах измих и почистих всичко и сега машинката е като нова. Не е никак зле като за начинаещ става супер а и цената му е 40 лева... Един приятел си взе ново касио за 200 което няма и половината функции на yamaha psr210. Та ремонта е извършен.
 2. Здравейте колеги, купих си синтезатор Yamaha psr210. Като го включа работи около 1 минута и след това забива и звука изчезва, или самия звук остава на едно място като замръзнал. На екранчето с цифрите за ефектите излизат некординирани знаци. След рестарт от копчето се оправя и пак свири 1 минута и забива или изчезва всичко тотално. Иначе всичко си работи. Като пусна повече ефекти забива по бързо. Отварях го прелепих тук там някои спойки но без резултат. Има една интеграла с обелен,олющен лак на главната платка отдолу. Моля някой ако има идея от какво е ще съм много благодарен.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.